5 hetes lombikos kismama vagyok. Jövő pénteken megyek UH-ra. Vannak e itt lombikos, nem lombikos 5 hetes kismamák?
Gratulálok és szép, problémamentes babavárást kívánok! :-)
Első fagyasztott embriókat kaptam vissza.
Volt két sikeres lombik, azonban mindegyiknél elvetéltem, 3. lombik sem sikerült, nem fogantak meg, közben két sikertelen inszemet tudhatok magam mögött.
Köszönöm szépen :-)
Megmaradt Eurovit Folsavot szedek, aztán veszek Femibion 800-at, azt nagyon szeretem, finom is :-p
Utrogestant szedem 2x2, közben volt kis barna darab, csak egyszer és reggel volt, utána nem volt, furcsálltam, és el is maradt a vérzésem. Utána pocimban éreztem nyúlkálást, szurkálást. Neten utánanéztem, méhszalagok összehúzodnak, nem tudom, hogy ez az? Ezenkívül nincs tünetem, már előre félek :D
Budapesti Kaáliba járok, jövő péntek UH-ra megyek, utána gondolom elenged. Majd kiderül.
Kedves kerdezo, nem vagy benne az ot hetes csoportban :) ?
En 4.5 hetes vagyok kb. es normal uton, masodik baba ot honap utan. Egyenlore nekem tuneteim meg nincsenek, neha erzem a hasamban a huzodast, es faradt vagyok.
Kedves első válaszoló!
Minden elismerésem nekem is, a kitartásotokért. 16 lombik nem semmi :) Nekem is kimerülő petefészkem van, de remélem nem kell ennyit várnunk a picikénkre.
Gratulálok a babócákhoz és boldog babavárást kívánok nektek :)
(Bocs az offért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!