Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes lombikos kismama...

5 hetes lombikos kismama vagyok. Jövő pénteken megyek UH-ra. Vannak e itt lombikos, nem lombikos 5 hetes kismamák?

Figyelt kérdés
Szeretnék velük beszélgetni terhességről, babáról, étkezésről, stb.

2013. dec. 10. 08:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szia! Én lombikos kismama vagyok, igaz már 13.hétben. 16.lombikra sikerült, és most itt ficánkol a pocakomban. Ha én is tudok segíteni, igaz ahogy írtam nem 5 hetes vagyok, hanem több, szívesen válaszolok Neked.
2013. dec. 10. 09:41
 2/8 A kérdező kommentje:

Gratulálok és szép, problémamentes babavárást kívánok! :-)

Első fagyasztott embriókat kaptam vissza.

Volt két sikeres lombik, azonban mindegyiknél elvetéltem, 3. lombik sem sikerült, nem fogantak meg, közben két sikertelen inszemet tudhatok magam mögött.

2013. dec. 10. 10:00
 3/8 anonim ***** válasza:
szia! Köszönöm, neked is boldog babavárást. Nekem is volt sikeres fagyibabás beültetésem, januárban,csak sajnos februárban elveszítettük, imperfect vetélés és műszeres befejezés lett. előtt e két kürtrepedéses méhenkívülim és egy spontán vetélésem volt. a mostani sikeres eddig teljesen problémamentes, nagyon boldogok vagyunk. Én Femibiont terhesvitamint szedek a kezdetektől, 5.héttől voltak kisebb tünetek,mint émelygés, fáradtság, gyomorégés, mára már csak a cicifájdalom maradt. Túl vagyunk a kötelező 12.heti genetikai vizsgálaton, minden rendben, vérvételek is megtörténtek, és alig várom már a következő uh-t hogy újra lássuk őt. a legcsodálatosabb érezni,látni,hallani a babát, a szívdobbanásait! Nálunk 12 hetesen már elég egyértelműen sejtetni vélte,hogy kisfiú. Neked meddig kell járni az intézetbe ahol történt a lombik? Nekem Tapolcán volt a PRI-ben, Pécsiek vagyunk, és 11.hétig kellett itt Pécsett a Kaáliba járni , utána engedtek csak a saját orvosomhoz.
2013. dec. 10. 10:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :-)

Megmaradt Eurovit Folsavot szedek, aztán veszek Femibion 800-at, azt nagyon szeretem, finom is :-p

Utrogestant szedem 2x2, közben volt kis barna darab, csak egyszer és reggel volt, utána nem volt, furcsálltam, és el is maradt a vérzésem. Utána pocimban éreztem nyúlkálást, szurkálást. Neten utánanéztem, méhszalagok összehúzodnak, nem tudom, hogy ez az? Ezenkívül nincs tünetem, már előre félek :D

Budapesti Kaáliba járok, jövő péntek UH-ra megyek, utána gondolom elenged. Majd kiderül.

2013. dec. 10. 10:19
 5/8 Nitókrisz ***** válasza:

Kedves kerdezo, nem vagy benne az ot hetes csoportban :) ?

En 4.5 hetes vagyok kb. es normal uton, masodik baba ot honap utan. Egyenlore nekem tuneteim meg nincsenek, neha erzem a hasamban a huzodast, es faradt vagyok.

2013. dec. 10. 19:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves 13.hetes kismama/az első válaszoló. Az én férjem azt üzeni neked, hogy le kalappal, végigcsináltad és nem adtad fel!
2013. dec. 10. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Köszönöm így ismeretlenül is Neked és férjednek is:) 6 év , 5 sikertelen inszemináció,utána jöttek a lombikok,nálunk nálam van a probléma, kimerülő petefészkek, és a két közben lett méhenkívüli miatt nincsenek petevezetékeim. így nálunk egyedül a lombik jöhetett szóba. És hittük töretlenül,hogy eljön az a pillanat,amit majd nem kell elengednünk, és most végtelen boldogok vagyunk Vele, Általa,a mi csodababánk által:) szívből kívánok Neked is minden jót a babavárás alatt és után! Eszter
2013. dec. 11. 05:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves első válaszoló!

Minden elismerésem nekem is, a kitartásotokért. 16 lombik nem semmi :) Nekem is kimerülő petefészkem van, de remélem nem kell ennyit várnunk a picikénkre.

Gratulálok a babócákhoz és boldog babavárást kívánok nektek :)

(Bocs az offért)

2013. dec. 11. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!