Lombikos kismama vagyok, az 5 héten tartunk.6 hetesen kell mennem az első UH-ra. Semmi terhességi tünetem nincs, ez normális? Hallani már majd az UH-n a szívhangot?
Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 14:38
1/5 anonim válasza:
6-7 hetesen hallani szívhangot.De van h csak később.
tesztet csináltál?
2/5 A kérdező kommentje:
tesztet csináltam a beültetés után 14 nappal. Pozitív lett.Ráadásul 2 petesejtet ültettünk be lehet hogy ketten vannak. :) Éppen ezért nem furcsa hogy semmi tünetem nincs? Néha egy kis mellfeszülés de ennyi.
2008. dec. 3. 14:43
3/5 anonim válasza:
Nekem kb. a tizedik hettol volt kb. 2 hetig eros hanyinger, meg szagundor, Ja es etel undor is, aztan egyik naprol a masikra elmult :)Utanna kezdett mar latszani, nem is a hasam de a csipomon h. terhes vagyok, a mellfeszules nekem meg is szunt a 12 het utan :) xxx
Nekem szivhang a 7 heten mar volt.Hallani nem hallottam, de LATNI LEHET,nagyon jo elmeny lesz .
4/5 anonim válasza:
Vkinek nincs különösebb tünet, gratulálok nagyon amúgy:)
nekem 8-11hétig volt kis hányinger, de mindig délután:)
5/5 anonim válasza:
Én is lombikos voltam és semmi tünetem nem volt.Ne félj attól nyudottan lehetsz terhes.Még ilyen idősen még nem volt szívhang ,csak petezsák méret, ha jól emlékszem.Ha kettő van akkor mondani fogják, hogy hány petezsákot látnak.Ha magas volt a hcgd akkor több mint valószínű, hogy ketten vanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!