14 hetes lombikos kismama vagyok. Nem ártok a babának, ha itthon takarítok, főzök stb?
Ha lombikos, ha nem, kifulladásig semmit sem szabad csinálni! Oszd be az idődet;). Én 16 hetes vagyok, és itthon vagyok a naggyal, aki másfél éves. Én délelőtt csak főzök, meg babázok, ebéd után alszom egy nagyot, mikor a kisfiam is (2-3 óra:P), vagy aból esetleg egy órát még a háztartásra szánok (mosogatok, mosok, hajtogatok..), alvás után pedig megcsinálom, ami marad, felmosás, portörlés, és utána megyünk valamerre.
160 négyzetméter a házunk, ráadásul nekem itt a kicsi, aki csak szétfelé rámol egyelőre:P. Biztos nem kell mindig csinálnod vmit, ha meg te olyan típus vagy, aki talál magának feladatot, akkor most vedd tudomásul, hogy az a feladatod, hogy növeszd a pocakodat, és kíméld magad, nem pedig az, hogy elnyerd az év háziasszonya címet;)!
Pihenj sokat, a ház nem szalad el;)!
Amúgy gratulálok:D!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!