Lombikos anyukák! Nálatok honnan számolták a terhességet?
Figyelt kérdés
Én és a védőnőm is az utolsó menzesz első napjától számoltuk.Ez azt jelenti h ma vagyok 11hetes 4napos,a szülés várható időpontja dec.16.Ma voltam utoljára a lombikos dokimnál,erre ő azt mondja ez 10hetes terhesség és a szülés várható időpontja dec.20.Még a leszívás vagy a visszaültetés időpontjával számolva se jön ki 10hetes terhességnek.Nem értem.Jövőhéten mennék 12.heti genetikaira,de mégse menjek mert kiderül h addigra csak épp h 11hetes leszek?2011. máj. 30. 19:47
1/2 sumergo válasza:
Nekem 3 nap eltérés volt csak a kettő között, de annyi tényleg, mert tovább tartott 2 nappal a stimulációm, és 1 nap késéssel is kezdtük a stimut, mert vasárnap kellett volna kezdeni mensi szerint, de csak hétfőn kezdtük. Így pontosan 3 nappal fiatalabb a terhességem, mint mensi szerint, de nekem ezt is mondta a dokim a meddőségiben, sőt azt mondta, hogy az utolsó mensimet is hazudjam 3 nappal későbbre, akkor nem fognak belekötni sehol sem. Én így csinálom. Kb.: számolva a leszívást, megtermékenyítést nézd, és ahhoz adj hozzá 2 hetet. Mi így számoltunk a dokival a meddőségiben.
2/2 sumergo válasza:
most olvastam újra, itt is csak négy nap eltérés van a 16. és a 20. között. Hogy 10 hetes terhességet mondott, az csak annyi, hogy még nem töltötted be a 11. hetet. Én is 10 hetes 4 napos voltam utolsó vizsgálaton, de a papírra csak 10 hetet írtak rá. Biztosan jól számolt akkor, és dec. 20-ra várhatod a babádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!