Lombikos kismama vagyok, ikreket várok, most vagyok 6 hetes. Hasonló kismamák, mamák nektek milyen (volt) a terhességetek?
Figyelt kérdés
Ez az első terhességem,ráadásul kétpetéjű ikrek,aminek nagyon nagyon örülök,de semmi tapasztalatom nincs.Szeretnék minél többet megtudni.Milyen tapasztalataitok, élményeitek vannak, mire figyeljek jobban...stb?Köszönöm mindenki segítségét. :)2008. dec. 13. 05:22
1/2 A kérdező kommentje:
Azt még szeretném megkérdezni a Pestiektől,hol és kinél szültetek? Kit tudnátok ajánlani akihez végig tudnék járni a terhesség alatt is?
2008. dec. 13. 05:43
2/2 anonim válasza:
Szia, én ugyan nem lombikos (hanem inszemes) kismama vagyok, és csak egy babót várok, de van egy nagyon jó kis forum az index.hu-n, babaszobák - 2009.első félévének babái, eléggé pörög és itt van mindenféle terhesség - ikresek is, lombikosok is! Ha gondolod nézz be, aranyosak a lányok, és nem gond hogy nem első félévben fogsz szülni, van aki már most decemberben:)
Üdv: 15 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!