Szerintetek lehet síelni 12 hetesen?
A családommal síelni megyünk jövő héten. Már tavaly lefoglaltuk a szállást. Szerintetek síelhetek egy-két nap, de csak pár órát?
Sajnos a dokimat nem tudom megkérdezni, mert 2 hete ő is síel. :)
12 hetes vagyok, és eddig minden rendben.
Ti mit gondoltok?
Szerintem ne...épp múltkor volt Rubint Rékával egy beszélgetés,még ő sem merte bevállali,pedig tudod,hogy ő mekkora guru.
Szeritem inkább hagyd ki,de persze utazz el,csak amíg ők síelnek de csinálj valami mást:)Attól lehet jól szórakozi:)
szia! Én imádok sielni és fájt is, hogy idén nem tudtam, de nem mertem kockáztatni, mert hiába vagyok jó sielő (20 éve sielek), de sosem tudhatom mikor jön nekem egy őrült!
Nem a sielés maga árt, mert az belefér, de az ütés, egy esetleges esésnél végzetes lehet! Én nem kockáztatnék a helyedben, mert ha netén történik valami utólag örökre bánni fogod, hogy nem bírtál ki egy évet sielés nélkül! Menj ki velük, én is azt tettem (első napot végig bőgtem), de sétáltam a kutyánkkal, meg azért a forralt bor nem maradt el, azt engedélyezte a doki is:)
Ez már a veszélyes sport kategória, amit nem csinálnék. Ráadásul akármikor akárki neked jöhet, az nem hiányzik neked.
Nem mellékes, hogy a relaxin nevű hormon terhesség alatt a nő kötőszöveteit meglazítja, ezáltal lehetővé téve, hogy a medence kellőképpen kitáguljon a terhesség előrehaladtával, és később a vaginális szülés is lehetséges legyen. De ami jó a babának és a szülésre, az nem feltétlenül jó az anyának is. A meglazult kötőszöveteket, ízületeket sokkal könnyebb megrántani. Ez ugyanúgy igaz a bokákra, mint a hátra. A te bokád-térded ezerszer könnyebben kimehet a helyéről, most, mint 3 hónappal ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!