Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 évesen megtartaná bárki is...

16 évesen megtartaná bárki is a kicsit?

Figyelt kérdés

Barátommal 1 éve vagyunk együtt, én 16 vagyok, Ő 21.

Mindig védekezünk rendesen, fogamzásgátlót is elkezdem szedni már kis idő múlva.

Anyukámmal lakom, és barátom sokat bizonyított mindig anyukámnak is, nekem is..

Betegségben, mindenhogy velem volt eddig.

És mostanában eszembe jutott, hogy mi lenne, ha véletlenül teherbe esnék, meg-e tartanám.

Persze erre minimális az esély, és mivel nincs meg a kellő anyagi háttér még amit mi teremtettünk volna meg, így nem lehet, és nem anyukámnak akarok szülni, mert mivel suliba járok, Ő lenne vele többet, Ő tartana el már egy gyerekkel együtt, habár barátom segítene, dolgozik.

De eszembe jutott, hogy talán elgondolkodnék, hogy meg-e tartsam.. Ez normális, vagy butaság?

2015. márc. 22. 12:27
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Én nem vetetném el ha egyszer meglenne, nem bírnám megtenni, de ilyen fiatalon öngyilkosság gyereket vállalni. Nálam csak az egyetem után jöhet szóba, miután már dolgozok is, s van olyan biztos anyagi hátterem, párkapcsolatom, hogy belevágjak. Egyszóval ráérek, majd harmincévesen ilyesmin gondolkodni.
2015. márc. 23. 18:45
 22/22 anonim ***** válasza:

Biztos megtartottam volna ha igy lett volna :)

22/N

10+5 KM

2015. márc. 24. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!