16 évesen megtartaná bárki is a kicsit?
Barátommal 1 éve vagyunk együtt, én 16 vagyok, Ő 21.
Mindig védekezünk rendesen, fogamzásgátlót is elkezdem szedni már kis idő múlva.
Anyukámmal lakom, és barátom sokat bizonyított mindig anyukámnak is, nekem is..
Betegségben, mindenhogy velem volt eddig.
És mostanában eszembe jutott, hogy mi lenne, ha véletlenül teherbe esnék, meg-e tartanám.
Persze erre minimális az esély, és mivel nincs meg a kellő anyagi háttér még amit mi teremtettünk volna meg, így nem lehet, és nem anyukámnak akarok szülni, mert mivel suliba járok, Ő lenne vele többet, Ő tartana el már egy gyerekkel együtt, habár barátom segítene, dolgozik.
De eszembe jutott, hogy talán elgondolkodnék, hogy meg-e tartsam.. Ez normális, vagy butaság?
6-os én sosem mernek bevallalni gyereket,ha nincs biztos kapcsolat..èn érzem, hogy a szerelem biztos, 100% biztos vagyok ebben, nem hagyna el, es mindig mellettem is lesz, kiveve, ha en nem hibazok, amit nem fogok..
Csak a hatter, megoldhato lenne, de en sajat munkambol es a baratom munkajabol akarok biztos anyagi hatteret, hisz az en gyermekem lenne, az en felelosegem.
"sosem mernek bevallalni gyereket,ha nincs biztos kapcsolat."
Na, ezt szoktátok rosszul látni. Egy kapcsolat sohasem biztos. Ti ketten vagytok biztosak, a többi rajtatok múlik. Ha tesztek a kapcsolatért, virágozni fog, ha elhanyagoljátok, elsatnyul. A másik meg az, hogy ha nincsenek közös tervek, közös célok, közös harcok, amikben csakis egymásra számíthattok, sohasem erősödik meg annyira a bizalom, hogy bátran szálljatok szembe a világgal.
A sorrend teljesen jó...(suli-munka-baba)
16 évesen még fiatal vagy én ugy gondolom.
Korai lenne most a baba.Ennek ellenére sok tizenéves szülő érettebb mint némelyik huszonéves.
Mindig teszunk a kapcsolatunkert, es amiket leirtal az itt megvan, kozos celok, harcok..
Igen ez igaz, neha epp azert tobb a felelosegtudatuk,mert koran jott nekik a feleloseg vallalas.. Es mert magakartak mutatni, hogy kepesek ra, de ez nem olyan gyakori eset, sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!