Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az ugye normális, hogy egy-egy...

Az ugye normális, hogy egy-egy nap lustább kicsit a babám, nem mozog annyit?

Figyelt kérdés
21 és fél hetes vagyok, 18. hét óta érzek igen határozott mozgást minden nap, előtte csak néha volt valami, ami gondolom szintén a baba lehetett. Viszont ma nem olyan aktív a kislányom, mint eddig. Mozog, éreztem többször is (főleg piszkálásra, de alkalmanként magától is), csak nem olyan erősen. Tegnap iszonyú aktív volt, pörgött egész nap, erősebb ütéseket és rúgásokat kaptam, mint eddig bármikor, a viszont elég lusta, rövid ideig mozog és nem olyan erős. Ez ugye nem baj? A frászt hozza rám az ilyenekkel...
2015. márc. 9. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normalis :) te sem vagy minden nap egyforman aktiv :) ma az en picim is lusta volt, tegnap viszont ugy boxolt, foleg este, hogy azt hittem kiszakad a hasam :D ne idegeskedj! 22 hkm
2015. márc. 9. 20:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nyugtatást :) Én is ezt gondoltam, hogy hát nekem is vannak olyan napjaim, hogy minden vagyok, csak aktív nem, neki miért ne lehetne. Csak első baba lesz, és mindenen aggódom, mert sajna volt már egy missed ab-om előtte, és alapvetően pozitív vagyok ugyan, hiszem, hogy már nem lesz baj, de nem tudom mindig készpénznek venni, hogy minden rendben van.
2015. márc. 9. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
O sajnalom :( hat megertelek persze, nekem is elso baba, en is tudok neha olyan dolgokon izgulni, hogy egy ido utan mar csak rohogok magamon :D tudok en is kombinalni boven :D legszivesebben hetente ultrahangra jarnek, hogy folyton figyelhessem :D
2015. márc. 9. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
hajaj nekem nst-n alaudta a legjobbakat :-) újszülöttkorába is ha aludt,ágyút lehet elsütni mellette :-) most meg pont,hogy keveset alszik napközbe.teljesen normális
2015. márc. 10. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!