Miért nem bírok enni?
Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok és semmit nem kívánok eszek mert muszáj de egyszerűen nem tudok jól lakni mert nem esik jól az étel.már nem tudom mit tegyek?féltem a babámat a gyomrom is fájni szokott.valakinek valami tippje?egyáltalán normális ez?2015. márc. 21. 14:46
1/8 anonim válasza:
Persze,hogy normális. Van aki már ilyenkor csak szó szerint falja az ételt és van aki meg nem bír enni. Én is csak azért ettem,hogy legyen valami étel a gyomromban és ne szédüljek,stb. Fogytam is emiatt 2-2,5 kg-ot az első 14 hétben. Egyél almát,az segít a rosszulléteken is,meg a gyomorégésen is. A gyomorfájás később is meglesz majd amikor nagyobb lesz a kicsi és a méhed is meg ő is nyomni fogják felfelé a gyomrodat. Rágcsálhatsz esetleg kekszet is vagy ropit,amikor nem bírsz enni,de azért legalább két normális étkezést próbálj meg beiktatni,hogy főtt ételhez is jusson a szervezeted.
2/8 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam. A 13.hétig 5kilot fogytam. Semmi nem ízlett,és én hánytam is. Most 38hetes vagyok,a babám szép nagy. Nyugi,"elveszi" a te szervezetedből ami kell neki.
3/8 anonim válasza:
Én 6 héttől minden nap Hánytam, enni nem tudtam. Fogytam én is. Egy vajaskiflit alig bírtam enni. A 9 hónapot végig kísérte. Terhesvitamint szedjél. Én már az étel illatától is hánytam. 3600 g született a fiam. Ne aggódj:-)
4/8 hajfény válasza:
Szia!11+3hetes vagyok!Tudom miről beszélsz.4hetes lettem mikor elkezdődött ez a nem evés.Mindentől étel undorom volt.Alig bírtam valamit letuszkolni a torkomon,ez szó szerint.Sokat sírtam,mert elvoltam keseredve na meg a hànyinger,hànyás,....Még éjszaka is 4-5felkeltem korpovil kekszet,kifli véget rágcsálni,mert szinte kiakart lyukadni a gyomrom az éhiségtől.9-dik héttől lett egy kicsit jobb,de az étel undor még csak most kezd szünni!!Úgyhogy kitartás és rágcsálj én mandulát,pirítós tuszkoltam.De délbe mindíg ettem levest egy kis másodikat.Utána ismét vegetálás.Most már azést jobb,de számomra nehéz volt!!Jó babá várást lesz még jobb is!!!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Az ebédből tudtam valamennyit enni,meg most egy kis pogácsát.Attól félek nehogy megint fájjon a hasam,mert borzasztó volt az éjszakám szeretnék aludni ma este,néha van hogy csikar kicsit.
2015. márc. 21. 19:50
6/8 anonim válasza:
Azt viszont jelezd a védőnőnek. Nem jelent rosszat,de jó ha tud róla és esetleg ad neked egy étrend mintát.
7/8 anonim válasza:
Ó hogyne lenne. Egyszer ettem egy nap aztán imádkoztam hogy ne Jöjjön vissza. Fogytam is 5 kilót 6 hét alatt. A hányinger elmúlt de azóta se jött vissza az étvágyam. A második adag kaját néha lekudzom azért. 13 hetes vagyok, majd lesz még máshogy is!! Meg persze neked is :-)
8/8 anonim válasza:
Én 5 hetes vagyok. Nekem sincs étvágyam. nem undorodok csak nem vagyok éhes. Remélem ez nem automatikusan fogja jelenti hogy hányni is fogok??
Amúgy én azt olvastam hogy gyomorfájdalomra Reniee-t kell bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!