12+5 hetes kismama vagyok. Nem bírok még mindig enni, hányok. Àrt ez a bébinek?
Szia!
Én a 6-16. hétig hánytam.Fogytam 10 kilót,a végén 38 kilót mutatott a mérleg.Mindent kihánytam,semmi sem maradt bennem,csak az sima víz.Így éltem 10 hetet végig,csak vizen.
Egész nap aludtam,semmi erőm nem volt.A végén már a férjem fürdetett meg,mert az se ment önállóan.Majd bele haltam az első trimeszterben,de aztán valahogy megszünt.Igaz a hányinger a 9 hónapot végig kisérte.
Nagyon nehéz volt,de végig a babám lebegett a szemem előtt,és az hogy miatta ki kell bírnom.
Végül 39+4 hetesen szültem,egy makk egészséges kislányt,3300 g és 55 cm-vel.Ma már 4 hónapos nagylány,és kis huncutka! :D
Kitartás!!!
Szia!
Igaz Én még nem szültem, sőt kicsit fiatalabb is a babám most mint a tiéd( 12 hetes lesz hétfőn), de átérzem a helyzetedet. Nekem talán annyiből rosszabb, hogy van egy 3 évesem is akit el kell látnom. Gondolhatod, hogy csinálok neki ebédet, reggelit. Csúnyán mondva két hányás között öklendezve készítem a rántottát, kenem a vajas kenyeret....
Brutális egy időszak ez, főleg úgy, hogy az első babámmal semmi gondom nem volt mintha nem is lett volna a pocimban , leszámítva azt, hogy óriásira megnőtt.
Na szóval ami nekem most bejött rostos baracklé az elején bőven felhígítva vízzel, utána (pár napra rá) mindig egyre kevesebb vízzel hígíts hátha bejön ez neked is. Már Én is ott tartottam, hogy remegtem az éhségtől, közben meg egy falatot nem bírtam letuszkolni a torkomon. Illetve még a Gaviscon-t próbáld ki (amit inni kell), ja meg ne Elevitet szedj hanem Gravidát. Az elsőnél az Elevitet én is viszont láttam sajnos, ellentétben a Gravidával. Elevitet sógornőm és az unokatesóm is kihányta) :(
Kitartás, megéri küzdeni, számolgatni a napokat. Tudom nehéz reménytelennek tűnik a helyzet (tapasztalom Én is), de amint kis tápanyaghoz jut a szervezeted jobb lesz.
2. válaszoló vagyok
Úgy értem, hogy nem szültem, hogy hányós várandósságból még nem, így ilyen téren nincs tapasztalatom, hogy megsínyli-e a baba a nehézségeket, bár szerintem nem. Hidd el "elszedi" tőled a kicsi azt amire neki szüksége van! :D
4. válaszoló és a második várandósságot mennyiben másabb az elsőnél?
Szia!
1-es vagyok!Én bennem tényleg csak a víz maradt meg.
Gravidával próbálkoztam,de az is kijött.Így az én babám tőlem vett el mindent amire szüksége volt!Hidd el,a tied is ezt teszi!!Nem szedtem sem folsavat,se vitaminokat,mert mindent kihánytam.A lányom mégis makk egészséges,emiatt ne aggódj!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!