Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent? Lásd részletesen...

Mit jelent? Lásd részletesen lent.

Figyelt kérdés
Kissé megrövidült cerv. Álló burok, fundus: K/M. Az ut. nem contractilis. Koponya végű fekvés (jó?). Lepény mellső falon tapad (jó?). BPD: 48 mm, FRO: 58 mm, AC: 135 mm, Femur 30 mm.
2010. febr. 16. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A megrövidült cerv azt jelenti, hogy puhol a mészhájad és megrövidül. A 3000 helyett mondjuk már csak 2000, de még zárt.

A fundus K6M nem tudom mit takar, a fundus a méhet jelenti, szokták nézni, hogy mekkora. Ha félidős vagy, a köldököd környékén kell lennie a fundus tetejének.

A koponya végü fekvés persze, hogy jó:-)

A lepény a hátsó falon tapad a legjobb helyen, de ha elöl van sem baj, csk ne lent legyen a méhszájon, de ha ott lenne, írták volna. Szóval nem baj, max nem látszik kívülről annyira a baba mozgása.

A BPD a fejkörfogat, az AC haskörfogat, de itt megtalálod a többit és még sok oldal van, ahol a méreteket is be tudod lőni.

2010. febr. 16. 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit megrövidült a méhnyakad, a k/m szerintme azt jelenti, hogy a méhfenék a köldök vonalában (ez így jó), koponya végü az jó, de ahogy nézem 20 hét körül lehetsz, és még úgy is naponta bukfencezik, úgyhogy végül is nincs jelentősége, majd csak 30 hét fölött lesz, mert akkor veszik fel a szülőpozíciót. A lepény mellső falon is teljesen jó, akkor lenne gáz, ha méhszájon lenne, vagy ilyesmi. BPD: fejátmérő, Ac: hasátmérő Femur: combcsont hossza.

Itt meg tudod nézni, ezeket a méreteket.

[link]

2010. febr. 16. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, ez lemaradt. Az ut. nem contractilis= a méh nem képes összehúzódásra. Gondolom most még, de még korai is lenne. Nekem csak most először a 33. hétnél írták, hogy contraktillis méh, előtte nem írtak erről semmit.
2010. febr. 16. 19:01
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszi nektek a válaszokat, igen, 19 hetes vagyok, azt elfelejtettem írni. A haskörfogatot néztem, hogy kicsit kisebb, dehát én is elég vékony vagyok. És nagyon magas. Szóval, lehet, ilyet örökölt a drágám.
2010. febr. 17. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!