3-4 nap múlva kellene megjönni viszont most du. Pozitívat teszteltem! (hurrá! ) Volt így valaki? ugye nem lett méhenkívüli? Nagyon várnánk a babát! 1 éve viszont méhenkívüli lett sajnos.
Ezt sajnos nem lehet előre tudni,hogy hol helyezkedik el!De ne is gondolj rosszra!!!!:)))))))))
Minden rendben lesz!!!!!!Drukkolok!!!!
Üdv:18 hetes kismama
Szia!
Szerintem várd meg azt a napot mikor meg kéne jönnie tudom ez egy örökké valóságnak tűnik de várd ki és utána reggeli vizeletből tesztelj,ha pozitív akkor az a biztosabb!Én is kb 10 napja teszteltem pozitívat most voltam dokinál de még korai azt mondta de a terhesség megvan!Úgy hogy várj picit türelemmel és meglátod nagyon fogsz örülni!Drukkolok neked!6 hetes kismama.
5 nappal mensi előtt teszteltem pozitívat. Sőt, 7 nappal előtte már jóstesztként kimutatta az ovulációs teszt is.
A méhenkívülitől én is nagyon rettegtem az elején, de az első UH kimutatja. Ne aggódj, fontos a pozitív gondolkodás, minden rendben lesz.
Írd majd meg az eredményt. Drukkolok!!! :)
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!