Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3-4 nap múlva kellene megjönni...

3-4 nap múlva kellene megjönni viszont most du. Pozitívat teszteltem! (hurrá! ) Volt így valaki? ugye nem lett méhenkívüli? Nagyon várnánk a babát! 1 éve viszont méhenkívüli lett sajnos.

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 17:51
1 2
 11/17 anonim válasza:

Nekem december 1.en volt az utolso menzeszem. Nem szokott kesni,ezert januar 15.en teszteltem. Negativ lett.:(

Elmentem dokihoz(28.an),megvizsgalt,ultrahangozott...

Azt mondta,h sok az eselye a mehenkivuli terhessegnek,mert "lat" valamit a petevezetekben...

Kaptam valami hormont 7 napra... Es valami papirt,ha rosszul leszek irany a korhaz.Teljesen kivoltam keszulve.

11.en mentem ellenorzesre es akkor mondta a doki,h a terhesseg mehen belul van,15mm a petezsak. Tegnap megint voltam... A picurkam mar 7,2mm es a szivecskeje is dobog... :)

Ugyhogy ne idegeskedj... Legy picit turelmes,pihenj sokat es NE gondolj semmi rosszra! Irj,ha megtudsz valamit!

7hetes kismama :)

2010. febr. 19. 16:25
 12/17 anonim ***** válasza:

szia én 15 napon volt peteérés, a 33 . napon voltam dokinál, hüvelyi uh-.n már látott egy 2.5 mm-s petezsáknak imponálo képletet, aki azota már 18 hetes terhesség. ne aggodj, ha láétott fekete pöttyöt akkor ott vamn. a petefészeknél a pötty meg lehet egy üres petezacsi..

32

2010. febr. 19. 19:50
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudsz már valamit?

2010. febr. 22. 20:56
 14/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok, csütörtökön voltam az sztk-ban ahol kértem vizsgáljanak meg- nem lának semmit- menjek vissza 2 hét múlva, mondtam a dokinak hogy tavaly mi történt csak hümmögött kértem tőle egy beutalót az Istvánba mert ott valamivel komolyabb uh. van. Még aznap elmentünk, egy nagyon kedves dr. nő megvizsgált akkor látta azt a kis pöttyött amit már írtam. Tényleg tök normális volt, de sajnos nem néztem meg hogy hívják. Aaz elbocsájtó lapon volt egy név+ pecsét gondoltam tutira ő lesz, majd hozzá jövök vissza. Péntek reggel vérvétel aminek hétfőre lett eredménye. A dr.nőt próbáltam hívni pesrze csak kedden rendel, nagynehezen telefonon megmondták az eredményt kb. 240 a bhcg. Kedden reggel rohanok be, erre kiderül hogy nem is az a nő akinél voltam, scak az ő pecsétje + neve állt a lapon, gondolom aznap ő lehetett a góré. mondom neki hogy mi a helyzet, kértem hogy vizsgáljon meg, erre azt mondja hogy neeem, majd ír egy beutalót az sztk-ba menjek oda 1 hét múlva. ( mindezt 2 óra várakozás után) ekkor már sírva fakadtam erre nagy kegyesen megvizsgált. Egyáltalán nem nyugtatott meg, hogy, nem tudja megmondani mivan ez lehet akár méhen kívüli is. menjek vissza 1-én. Zokokva jöttem ki, majd itthon elolvastam az ambuláns lapot, ebből meg inkább azt olvasom ki hogy jó helyen van csak még nem egyértelmű de szó sincs méhenkívüliről benne....

Terhesség gyanúja, de nem azt írta hogy méhenkívüli terhesség..... Kerstem a neten a magán dokit holnap elmegyek hozzá. Remélem a pénzemért megmondják hogy végre most mi van.

2010. febr. 23. 17:19
 15/17 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy köszönöm Nektek a biztató hozzászólásokat!!!!!
2010. febr. 23. 17:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Szorítok, hogy minden rendben legyen!!!
2010. febr. 24. 07:02
 17/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!! Úgy néz ki hogy jó helyen van a pici!!!! ezt egy modern magán ultrahangosnál sikerült kiderítenem. Köszönöm hogy válaszoltatok!!!!!! :)
2010. febr. 28. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!