Ti mennyit híztatok a 20. hétig, mennyi jött fel a végéig?
Szia!
Én nem híztam semmit.
15 kg jött fel!
Ez az egész túl van hisztizve, ha egészséges vagy jók a leleteid akkor pont mindegy mennyit hízol. Összesen híztam 21 kilót, abból 5 kiló az utolsó hónapban jött fel, de akkor hirtelen bevizesedtem.
A védőnőt lemondtam, nem jártam hozzá, akkor mentem amikor kiadta a kiskönyvem, és szülés előtt közvetlenül. (És itt hozzátenném, az anyasági pénzt megkaptam, nem kell védőnő hozzá csak orvoshoz járás, csak mert gyakori felmerülő kérdés-és tévhit.)
Mindezt azért mert ez a 2. terhességem volt és az elsőt végighisztizte hogy mennyit híztam (akkor 26+ volt a vége) és azt mondtam nekem ne ugasson, kinek képzeli magát??
Egyél ahogy jól esik, próbálj mindig egészségesebbekből választani, és ne engedd hogy stresszeljen a védőnő. Valahogy nem a dokik szoktak magyarázni, hanem a védőnők...
(5 hetes a babám, a 21 ből 12 kiló eddig lement, nyilván kis odafigyeléssel le fog a többi is).
Elsőnél 20.hétig 6 kilót, terhességi cukros lettem, visszafogytam kezdő súlyra, majd felszedtem utolsó hónapban 3 kilót. 75-tel kezdtem, 78-cal mentem szülőszobára, 68 kg voltam szülés utáni napon.
Másodiknál, azaz most 11.hétig feljött 3 kiló, mert csak akkor nem voltam rosszul, ha ettem. 85-ről 88 lettem. Első vérvételen éhgyomri cukor 5,8 volt, szóltak hogy határeset, elhagytam a fehérlisztet és a cukrot, vissza lement a 3 kiló. 20.héten vagyok, nincs plussz súly.De így is sok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!