Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mennyit híztatok a 20....

Ti mennyit híztatok a 20. hétig, mennyi jött fel a végéig?

Figyelt kérdés

2015. márc. 19. 21:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
17-es vagyok. Hát igen,erre a védőnőm akkor jött rá,amikor letolt egyszer,hogy 1 hónap alatt híztam 3 kg-ot. Mondom én? Amikor otthon megmértem magam mielőtt indultam és 63 kg voltam,hogy lehet itt 66...elkezdett dumálni,hogy hát én ne magyarázzam már meg,hogy hány kg vagyok. Mondom pont,hogy én fogom megmagyarázni,mivel rólam van szó és én mérem magam hetente... levetkőztem nadrágra,pólóra,zoknira,persze,hogy 63 voltam,nem 66...mivel magas talpú csizma,amit utána otthon lemértem és 1,5 kg meg plusz ugye a vastag pulóver,meg alatta a vékonyabb,mert pont nagyon hideg volt. Nézett egyet,azóta egy szót sem szól. :D
2015. márc. 20. 19:33
 22/28 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, 9-esnek. Bizonyára van, szépen fejlődik, a világon semmi gond vele. Viszont én fogytam a terhesség alatt, ezek szerint kb annyit, amennyi a baba, a magzatvíz és a méhlepény.
2015. márc. 20. 19:43
 23/28 anonim ***** válasza:
Az elején én is fogytam kb. 2 kg-ot egyébként.
2015. márc. 20. 19:44
 24/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem híztam semmit.

15 kg jött fel!

2015. márc. 21. 09:14
 25/28 anonim ***** válasza:
17 hetes vagyok eddig -5 kilo szoval nem hiszem hogy hizni fogok 20.hetig de utanna biztosan
2015. máj. 3. 17:21
 26/28 anonim ***** válasza:
85%

Ez az egész túl van hisztizve, ha egészséges vagy jók a leleteid akkor pont mindegy mennyit hízol. Összesen híztam 21 kilót, abból 5 kiló az utolsó hónapban jött fel, de akkor hirtelen bevizesedtem.

A védőnőt lemondtam, nem jártam hozzá, akkor mentem amikor kiadta a kiskönyvem, és szülés előtt közvetlenül. (És itt hozzátenném, az anyasági pénzt megkaptam, nem kell védőnő hozzá csak orvoshoz járás, csak mert gyakori felmerülő kérdés-és tévhit.)

Mindezt azért mert ez a 2. terhességem volt és az elsőt végighisztizte hogy mennyit híztam (akkor 26+ volt a vége) és azt mondtam nekem ne ugasson, kinek képzeli magát??

Egyél ahogy jól esik, próbálj mindig egészségesebbekből választani, és ne engedd hogy stresszeljen a védőnő. Valahogy nem a dokik szoktak magyarázni, hanem a védőnők...

(5 hetes a babám, a 21 ből 12 kiló eddig lement, nyilván kis odafigyeléssel le fog a többi is).

2015. máj. 5. 08:30
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nem híztam semmit a terhességem alatt. Igaz nem voltam ideális testalkat, de nem is növeltem a súlyomat. Kezdő súlyom 85kg volt, a szülésnél 88kg. Ebbe beletartozik ugye a baba(születési súlya 3,490kg) és a körülötte lévő dolgok. Szülés után két héttel 78 kiló voltam, de beállt a súlyom 80-ra. Szoptatok és folyamatosan úgy érzem magam mint akit éheztetnek, és néha úgy érzem sokat is eszem, de a súlyom szerencsére eddig nem változott. Most 1 hónapos és 4 napos a kisfiam.
2015. máj. 7. 19:11
 28/28 anonim ***** válasza:

Elsőnél 20.hétig 6 kilót, terhességi cukros lettem, visszafogytam kezdő súlyra, majd felszedtem utolsó hónapban 3 kilót. 75-tel kezdtem, 78-cal mentem szülőszobára, 68 kg voltam szülés utáni napon.

Másodiknál, azaz most 11.hétig feljött 3 kiló, mert csak akkor nem voltam rosszul, ha ettem. 85-ről 88 lettem. Első vérvételen éhgyomri cukor 5,8 volt, szóltak hogy határeset, elhagytam a fehérlisztet és a cukrot, vissza lement a 3 kiló. 20.héten vagyok, nincs plussz súly.De így is sok :D

2020. jún. 16. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!