20. hétig kb 10et, azóta újabb 10 kg (38 hetes vagyok).
Rendesen vizesedem is, most pl 3 hét alatt jött fel 5,6 kiló, ez majdnem mind víz.
2015. márc. 20. 09:58
15/28 anonim válasza:
20. hétben vagyok, eddig semmit nem híztam. a baba jelenleg kb. 25 dkg, olyan kicsi még a súlya, ha ráállok a mérlegre nincs számottevő változás:) remélem így folytatjuk, és max. annyit hízok amennyit a baba (és belső berendezéseim) változnak!
2015. márc. 20. 10:59
16/28 anonim válasza:
A 20. hétig 3 kilót, a 40. hétig összesen 10 kilót.
2015. márc. 20. 13:28
17/28 anonim válasza:
Nem azért kérdeztem,hogy a babának nincs-e súlya stb,hogy kötekedjek,meg nem is nektek szól,hanem annak aki azt írta,hogy 35 hetes és nem gyarapodott a súlya. Azt hiszem a 8-as volt. Vele sem kötekedni akartam,csak nekem már 1,5 kg-ra saccolták most kedden a 30. héten. Plusz ugye a méhlepény is meg van kb. 1 kg,meg a magzatvíz is. Ez már önmagában egy jó 4 kg pluszt jelent. Nekem legalábbis a gondozáson is meg a tanácsadáson is azt mondták,hogy ha kb. ezt a 4 kg-ot levonjuk abból a 6,5-ből ami rajtam van,akkor ugye 2,5 kg körül van amit alapból híztam.
2015. márc. 20. 17:49
18/28 anonim válasza:
3 kg-t hiztam a 20-ik hétig
Összesen 13 kg-t hiztam...ez szülés után egyből le is ment.
2015. márc. 20. 17:54
19/28 anonim válasza:
17.-es: Te nagyon szerencses vagy ebbol a szempontbol! Mikor terhes voltam osszesen 3-4 kilot hiztam. Minden egyes alkalommal amikor elmentem a nodokihoz 10 percig orditott velem, hogy hogy mereszelek fel kilokat hizni, kb a 4. ilyen utan rakerdeztem, hogy megis mondja mar meg miert nem vonja le a baba es a tobbi dolog sulyat az en sulyombol, vagyis mit szamol, gondolja, hogy a gyerek sulytalanul lebeg bennem?
Szoval neked meg nagy szerencsed van, mert sok doki elfelejti, hogy a terhes no ket erteket kepvisel, a brutto a babaval es a netto az nelkul. Szoval en is fogytam, de az senkit nem erdekelt, csak a nyers adatok levonasok nelkul, ja es persze ruhaban es cipoben, ami meg plusz 1-1,5 kilo.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!