28. hétig hány kg-t híztatok?
Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 21:02
1/10 anonim válasza:
Kisfiammal 4kilót, most a kislánnyal 30 hetesen 8-nál tartok.
2/10 anonim válasza:
4kilot, a41.hetig 6-ot összesen. Szerencsére nem vizesedtem
3/10 anonim válasza:
3-4kg.
Az után borult minden, +15kg volt a végére összesen, de le is ment.
4/10 anonim válasza:
Kb. 6-ot (összesen 8-at) az utolsó 1-2 hónapban már nem nagyon híztam.
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor én nyertem. 11 kg-t híztam eddig, pedig az első terhességem során összesen híztam 10-et. Nem értem... :S
2014. aug. 11. 21:24
6/10 anonim válasza:
Én 10 kilót híztam, aztán elkezdtem diétázni, és maradt is ennyi a végéig, mert a cukrom miatt diétát írtak ki. (50 kiló voltam terhesség előtt)
7/10 anonim válasza:
én most vagyok 23 hetes és 13 kg van rajtam ebből több mint fele víz
8/10 anonim válasza:
Én a hétvégén töltöttem a 28. hetet. 3 kg-t híztam, csak a pocakom nőtt, sehol máshol egy deka sem. 50-el kezdtem, most vagyok 53. Pedig nem koplalok, eszek rendesen, de nem naizok, nem szörpözök, inkább gyümölcs, ha megkívánok valami nasit.
9/10 gabszem válasza:
29 hetes vagyok és eddig kb. 7 kg-t híztam. az elsőnél összesen kb 10 kg-t hiztam de szülés után mikor hazajöttem 14 kg-al boltam kevesebb.
10/10 anonim válasza:
Én csak 25.hetes vagyok, de azért válaszolok. Eddig 4-5kg-ot híztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!