Ti híztatok a 7-8. hétig? Ha igen mennyit?
Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 15:27
4/18 anonim válasza:
Nem. Kb. a 21. hétig nem híztam.
5/18 anonim válasza:
Nem. A 16. hétig 2 kg-t, és a terhesség alatt összesen 13 kg-t. A baba 3250 grammal érkezett. Szülés alatt kb. a fele ment le.
A barátnőm a 16. hétig fogyott, szintén -2kg-t, majd 25 kg-t szedett fel. 4 kg-os volt akkor a kislány.
6/18 anonim válasza:
Nem, söt a 12. Hetre -1 kilo volt az émelygések miatt... Most jarok +1 kilonal... A lanyommal sokat hiztam, fenekre, csipöre, combra, meg szörnyen vizesedtem az utolso trimeszterben, most fiut varunk, vele teljesen mas...:)
22 hkm
7/18 anonim válasza:
Én fogytam 5 kg-ot! Kb a 20.héttől kezdtem hízni!
8/18 anonim válasza:
en 12.hetighiztam 2kg ot. mondjuk nekem semmi panaszom nem volt.
9/18 anonim válasza:
Nem, a 9. héten -3 kilónál tartok.
10/18 anonim válasza:
9-es válaszoló,1 hét alatt 3 kgt híztál? Azt kérdezi hogy 7-8.hétig híztunk e.Azt írod , hogy nem.? Akkor a 9.héten híztad a 3 kgt? Nem értem.Én híztam! A 8.hétig 1 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!