Kismamik Ti mennyit híztatok a 30. hétig és utána mennyi jött még fel?
Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 12:34
1/13 anonim válasza:
a 30. hétig 9-10 kg-ot,majd még 5 kg jött fel. (én nagyon vizesedtem egyébként)
2/13 anonim válasza:
30.hétig 20kg.utána még 5 kg.terminuskor szültem.nem vizesedtem
3/13 anonim válasza:
Én sajnos 20 kg-ot híztam a 31.-dik hétig. :( Most diétázom. :) Vércukrom rendben, vérnyomásom rendben, és nem is zabáltam, mégis feljöttek a kg-ok.
4/13 anonim válasza:
En 30. hétig 10kg-ot most vagyok a 36. hétben, moost tartok 13-14-nél.
5/13 anonim válasza:
35. hetben vagyok es 14 kg jott ram :( de vizesedek is.
6/13 anonim válasza:
Igaz, én 89 kg-val kezdtem a terhességet, most vagyok 28 hetes és eddig 1 kg-ot híztam, kicsit aggódok is!
7/13 A kérdező kommentje:
én holnap leszek 30 hetes és már +13kg-nél járok,rettenetes érzés nekem ez,de szerintem van rajtam víz is,mert nagyon durván be vannak dagadva a lábaim,holnap megyek vele dokihoz..
2013. dec. 12. 13:11
8/13 anonim válasza:
Én is 30 hetes vagyok és 12 kg-ot híztam.
9/13 anonim válasza:
30. hétig 9kg, utána 30-40. hétig híztam összesen másfél kg-ot (utolsó két hónapban semennyit, valamiért nem jött fel több, de a baba szépen nőtt és vizesedtem is kicsit)
10/13 anonim válasza:
31. hétig 15 kg jött rám. Nagyon vizes voltam, nem láttam a bokámat se. Hiába írt elő a doki só-és fűszerszegény diétát, semmit nem segített.
40+6ra szültem, az utolsó súlymérés a 39. héten volt, ekkor a 31. héthez képest +8 kilóval gyarapodtam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!