Ti híztatok a 7-8. hétig? Ha igen mennyit?
Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 15:27
11/18 Ditta323 válasza:
10-es nem ő fogyott a 9. hétig 3 kilót /-3/.
Én 2kg-t híztam addig.
Havonta jön rám 1-2 kg.
12/18 anonim válasza:
9-es vagyok. A -3 kiló félreérthető? fogytam...de akkor pontosítok, a 8. hétig 2,5 kilót fogytam. Remélem így már világos! :)
13/18 A kérdező kommentje:
Most járok a 7. héten.Eddig 59 kg voltam ma reggel 61-et mértem.Tiszta ideges lettem.... A 2. baba után sok munkába telt míg leadtam 10 kg-t.A lányommal nagyon sokat szedtem fel, összesen 17-18 kg-t, a fiammal csak 10-et. Nagyon oda kell figyelnem.Úgy látom többségébe csak később híztatok, én már nem emlékszek akkoriban pár hetesen mennyiket híztam.Az a baj, hogy elég kívánós vagyok, ráadásul nagyon fáradékony és többször le is kell feküdnöm 10-15 percre, hogy ne feszüljön a hasam annyira.Talán ha odafigyelek, hogy sokszor egyek keveset és este csinálok egy kis tornát, remélem jó lesz. Köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 24. 17:44
14/18 anonim válasza:
Többedik babánál sokkal hamarabb és intenzívebben indul a hízás, valamint látványosabb a puffadás is. Nekem nagyon kis korkülönbségek vannak a gyerekek között, és - bár mindig visszafogytam - de a lazább kötőszövetek miatt a következő terhességnél a kezdeti puffadásom is már hamarabb látszott.
15/18 anonim válasza:
10 es vagyok.Köszi, ezért nem értettem figyelmetlenűl olvastam! Most látom hogy ott a - jel! Én is 59 kg val kezdtem a terhességet és menszesz elmaradása után már 60-61 et mutatott a mérleg a 3.babánál.13kg híztam összesen.Nem kell megijedned.A hasam az hatalmas volt.2 hónaposan már semmi nem jött rám.Tagadhatatlanúl látszott a terhesség, nem mintha leakartam volna tagadni.
16/18 anonim válasza:
Én még azt se tudtam hogy terhes vagyok vagyok és már 2kg plusz volt. 10hetesen már plusz 4kg. Nem voltam rosszul, de nem is zabáltam. Egész terhességem alatt még a levegőtől is híztam,most bezzeg jó lassan mennek le a kilók.
17/18 anonim válasza:
En semmit nem híztak csak fogyta, ket kg-ot,de allandoan hanytam..viszont baratnőm a 12.hetig 8kg-ot hízott az nagyon sok!
18/18 anonim válasza:
Igen, 3 kg jött föl az 5.-től a 8. hétig, pedig nagyon figyeltem. Beindultak a hormonok... Aztán a következő 3 hétben nem híztam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!