Mit csinaltatok az aranyerrel ami meg szules elott kijott?
Figyelt kérdés
Nem is volt szorulasom megis naggyon durvan kijott es faj :(2015. márc. 19. 21:06
1/3 anonim válasza:
Kipróbáltam jó pár krémet, de mindegyik csak ideig-óráig használt csak. Aztán szülés után jóval rendeződött a dolog.
2/3 anonim válasza:
Nekem egyszer volt aranyerem amióta terhes vagyok,előtte meg már párszor volt. Akkor Reparonnal kentem,az jó volt. Egyszer sem volt nekem sem szorulásom,most sem ahogy babát várok és mégis vagy 1,5 hónapja kijött. A baba súlya miatt van egyébként legtöbbször,mert ugye azért a végbélre se kis súly nehezedik rá. Kinevettek,hogy kínomban már Neogranormonnal kentem be,de aztán meg én nevettem rajtuk,mert 4 nap alatt rendbe is jött.Naponta 2-3-szor megmostam magam lent és bekentem jó alaposan. Fürdés után is bekentem,annyi a lényeg,hogy töröld jó szárazra a bőrödet előtte. Vettem egy csomag szárított kamillát is,jó töményen megcsináltam és gézlapot mártottam bele,majd ráraktam a sebre. rajta hagytam 5 percig,aztán új gézlap és megint. Ezt megcsináltam vagy 4-5-ször egymás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!