Mit csináljak? Hülyeséget csináltam és nem tudom hogy mondjam el anyuéknak?
Hét ennél nem sok cikibb helyzet van, az tuti!
Alapból sem egyszerű egy anyának feldolgozni, hogy a 16 éves lánya terhes, de így, hogy ő is gyereket vár, hát nem is tudom... én pokolian kiakadnék.
Lehet itt gratulálni a kérdezőnek, hogy meg akarja tartani a babát, de végig kellene gondolni azt is, hogy milyen helyzetben szüli meg. Nagycsaládban él, ahol azért a szülőknek van feladata bőven. Anyukája néhány hónap eltéréssel szül mint ő, tehát mikor a lány világra hozza a gyerekét, éppen egy pár hónapos kisbabáról kell gondoskodnia. A leányzó meg nyilván nem boldogul segítség nélkül. Ki került igencsak car helyzetbe? Az anyuka.
A kérdezőnek annyit írnék, hogy nem az a fő vétke, hogy teherbe esett, megesik az mással is, hanem az, hogy annyi gerinc nem volt benne, hogy odaálljon a szülei elé. Nyilván kényelmesebb kivárni az utolsó percig, aztán erővel rákényszeríteni a szüleire a következményeket.
Szerintem egy járható út van a kérdező számára, AZONNAL szólni a szülőknek!!!!!!
Bocs ha kemény voltam, de számomra elfogadhatatlan, ha egy kamasz ilyen súlyos kérdésben sunyin hallgat!
Szia,ha a baratoddal elned akkor is eltudnad latni a picit?En is nagyon fiatal vagyok es nem estem konnyen teherbe lehet igy utolag atgondolva jobb is,pedig 19 eves korom ota onellato vagyok ,mostansag korbe neztem itt baba boltokban haaat vannak arak meg kulfoldon is jobb kereset mellett,persze jo dolog hogy megtartod a picit de elkell gondolkoznod azon hogy mibol hogy tartjatok el es hogy ki lesz a gyamja stb.
10.hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!