Terhesen lehet koncertre menni mert én voltam, csak most nyugtalan vagyok nem csináltam e hülyeséget? 24 hetes
Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 08:14
1/8 anonim válasza:
hát amint tudom az a nagy hang árt a babának mert odabent még erősebbnek mint amilyen kint pedig hát az sem egy két decibel...
3/8 anonim válasza:
A zene még nem ártott meg senkinek!
4/8 anonim válasza:
Dehogy erősebb bent a zaj! Tompítja minden! :) Mi IMAX-ben voltunk filmet nézni 24hetesen, rúgkapált a hangosabb zenék alatt, de ennyi. MRI-t is készítettek rólunk, mert volt egy problémám, akkor sem esett semmi baja, pedig az nem egy sima koncert hangerejével bír (utánaolvastunk, és még az a zajmennyiség sem okoz károsodást a hallásában, tele van vele minden nemzetközi oldal). Semmi baja nem esett attól, hogy elmentél koncertre! :) Remélem, jól érezted magad! :) 25hkm
5/8 anonim válasza:
én még szülés előtt pár nappal is voltam koncerten... makk egészséges, jó hallású kislányom van :)
semmi baja nem lesz. (ráadásul én rock koncerten voltam... a guns'n'roses november rain-je kifejezetten tetszett neki :D )
6/8 anonim válasza:
Az én orvosom azt mondta lehet menni, csak arra figyeljek, hogy ne vágjanak hasba. Egyébként és belefutottam abba a hibába terhesen, hogy kéklámpás felvonulás volt a városban, amikor lementem ügyet intézni, és a hatalmas tömegben nem tudtam a sétáló utcán félreállni. Nah az volt hangzavar, de attól sem lett semmi baja.
7/8 anonim válasza:
Utólag ezen már kár aggódni, de szerintem semmi kárt nem okoztál. Én 30 hetesen elmentem egy akció filmre a moziba, akkor jöttem rá hogy ezt már nem kellene, annyira hangos volt.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem lesz semmi baj. Ne idegeskedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!