Mit csináljak? Hülyeséget csináltam és nem tudom hogy mondjam el anyuéknak?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 11 hetes terhes és nem tudom hogy mondjam el a szüleimnek.Nagyon jó velük a viszonyom nagyon szeretem őket és ők is engem.Egy nagyon összetartó család vagyunk.Mindent meglehet beszélni velük.Csináltam egy hülyeséget ami következménye itt van a hasamba.Anya többször megkérdezte nem e akarok elmondani neki valamit és én gyáva módon mindig azt mondtam hogy nem és most nem tudom mit csináljak.Ráadásul anya nem rég jelentette be hogy 4 hónapos terhes.Aminek nagyon örülünk a testvéreimmel,de már végképp nem tudom hogy mondjam el.segitsetek!!2015. márc. 19. 15:27
11/35 anonim válasza:
a szüleid fogják felnevelni, de legalább is ők fognak támogatni a terhességed alatt, azon kívül is, hiszen ők tartanak el. Kutya kötelességed lett volna már az elején közölni, ha ezt elmulasztottad, most lépd meg, mert 3-4 héten belül úgy is látszódni fog, akkor meg már elvetetni sem lehet, ha netalán a szüleid emellett döntenek. Igen, ebben nekik kell dönteni, mert az ő anyagi helyzetüktől függ, hogy fel tudjátok e tisztességben, egészségben nevelni a babát, így az ő döntésük az is ha megtartod, az is ha örökbe adjátok, az is ha elvetetitek.
12/35 anonim válasza:
Minél később mondod el, annál rosszabb. Most kell elmondanod. Hamarosan látszódni fog. Nem tudod màr sokàig titkolni.
13/35 anonim válasza:
Szia! :) ne félj,nem fogják leharapni a fejed. Ha tényleg olyan a családod ahogy azt írtad akkor melletted fognak állni. Anyukád is kismama biztos megfogja érteni bárhogy is döntesz. Az abortuszra már tényleg csak egy heted van,ha elveteted akkor minnél hamarabb szólnod kell. Ha megtartod akkor is,mert a 12.héten uh van. Ha nem szeretnéd elvetetni
14/35 anonim válasza:
Utolsó vagyok. 16 éves vagyok és van egy gyerkőcöm. Ha bármiben tudok segíteni vagy kérdésed van írj priviben.
15/35 Ditta323 válasza:
Kedves válaszadók! Kiskorúaknál (18 év alatt) 18. hétig lehet abortálni.
Következőképp mond el: Anyu ülj le valamit el kell mondanom amit eddig nem mertem. Ha csalódsz bennem megértem, de csináltam egy nagy hülyeséget és most terhes vagyok.
16/35 anonim válasza:
Könyörgöm, ne biztassuk már abortuszra ezt a lányt!
17/35 anonim válasza:
Nem fognak örülni neki,kapsz egy alapos fejmosást,de belenyugszanak hamar.Viszont minél később mondod el annál rosszabb,2-3hét és növekszik majd a hasad.Tul kell esned minél hamarabb rajta,a saját érdekedben.Hidd el,lesznek ettől sokkal rosszabb szituk is az életben.
18/35 anonim válasza:
Bocsi, de ennél nehezebb szitut nem sokat tudnék mondani. Nagyon együttérzek a kérdezővel, nem tudom közhelyekkel nyugtatgatni. Csak bátorítani, hogy beszéljen.
19/35 Ditta323 válasza:
Kedves 16-os! Nem bíztattam csak a tévhitet javítottam ki.
És ami a kérdezőnek szólt számomról, hogy hogyan mondja el a szüleinek.
20/35 anonim válasza:
Én valahol értem hogy nem mered de Figyelj.. Ami történt megtörtént, ezen már nem tudsz változtatni. Mindenki követ el hibákat. Az egyetlen dolog amit most tehetsz hogy bátorságot merítesz és szembenézel a helyzettel aztán szuleiddel. Minél hamarabb annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!