Az orvos mikortól nézi a méhszáj állapotát? Nekem még sosem mondott rola semmit.
Figyelt kérdés
27hetes vagyok. egyik leletemen sincs semmilyen máhszáj állapotára utaló adat.(tudom miket kéne rajta keresnem) 4hetente járok a magándokimhoz,aki mindig megvizsgál ujjal. tudom h biztos mondaná ha kicsit elkezdett volan kinyilni,nem is aggódom egy szemet sem. csak furcsállom h nálam fiatalabb terhességi korban járó kismamák már irják h ilyen meg olyan állapotú a méhszáj számadatban(azt is tudom mit jelentenek)nekem meg még semmi szo nem esett erről. szerintetek?2010. febr. 16. 15:39
1/3 anonim válasza:
Ha az orvosod mindig megvizsgál manuálisan, akkor nézi a méhszáj állapotát. Csak minden bizonnyal rendben van, s ezért nem szól róla külön.
Egyébként nekem mindig beírja a kiskönyvbe.
2/3 anonim válasza:
Szia!Nekem a kötelező nőgyógyászati vizsgálatokkal együtt nézte a méhszáj állapotát a terhességem legelején és bele is volt írva a könyvembe.Neked lemaradhatott az adminisztráció.Mindenképp megnézik hogy utána tudjanak viszonyítani.Ha 4 hetente jársz dokihoz és megvizsgál biztos jó kezekben vagy.Jó babavárást!
3/3 anonim válasza:
Minden alakalommal nézi az orvos, nem mindig mondja hangosan, de a kiskönyvbe beírja, ott sem találtad meg az eredményt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!