Honnan tudom azt, hogy kinyilt a méhszáj, hogyha nem vizsgál meg az orvos? Már 24 hetes ikerterhes vagyok, de utoljára a 12. héten vizsgált meg.
Azt mondta,hogy Ő nem szeret feleslegesen nyúlkálni.
Ha kinyílik akkor az megtörténik és nem lehet visszafordítani a folyamatot úgysem. Amúgy is sok pihenést javasolt az ikrek miatt. Az a bajom csak hogy néha úgy érzem,hogy a hüvelyemet nyomja valami.Meglehet érzeni,ha a méhszáj nyílik?
Szia!
Nem csak nálatok van így. Ha nincs panasz engem sem vizsgál meg a doki, csak UH-n megnézzük a babát minden hónapban egyszer. Azt mondta, ha nincs panasz legközelebb majd csak a 22. héten fog megvizsgálni. Előtte a legelején vizsgált, mikor megállapította a terhességet(6.hét).
Magándoki.
Mikor az ikreimmel voltam terhes, a dokim engem se vizsgált, csak kb. a 26-28. héttől. Mindig megnézte a babákat uh-n és ennyi.
Szerintem ez orvosa válogatja, de ne izgulj, minden rendben van!
Boldog babavárást!
köszönöm a megnyugtatást mindenkinek.
Amúgy két kisfiam lesz :)
Szia.
Először is gratulálok az ikrekhez.Én sztk-ba járok a körzeti nőgyógyászomhoz,engem minden hónapban megvizsgál !
Holnap megyek az aktuálisra :)Én örülnék ha nem minden hónapban vizsgálna,de ő alapos,ezek szerint:)
Amit érzel,hogy nyom gondolom az az ami nekem is nyomott:)
Ahogy nőnek a babák,úgy a súly ránehezedik az hüvely feletti izmokra és azt érzed ahogy nyom,nekem ezt mondta anno a doki:) Most még nem érzem ezt az érzést.23.hétben vagyok,úgy néz ki kislánnyal:)
Megyek ma vissza mégis dokihoz,mert nagyon sokat keményedik ma a hasam,még fekve is.
Mindenkinek szép babavárás kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!