Hogyan lehet enyhíteni a reggeli rosszullét tüneteit?
Reggel, amikor felébredtél, ne kelj fel hirtelen az ágyból, várj kb. 10 percet, ezalatt rágcsálj el egy kétszersültet (még este készítsd oda). Lényeg, hogy ne tegyél hirtelen mozdulatokat, szánj időt bőven a készülődésre, hogy ne kelljen kapkodni. És igyál sok szmentes vizet.
Gratulálok!
Szia!
A rosszullétek mindig csak éhgyomorra jelentkeznek. Elég,ha reggel és napközben gyakran rágcsálsz valamit. (Pl.: kekszet..) Én is odakészítettem az ágy mellé a kekszet,és reggel az volt az első,hogy azt rágcsáltam. Ahogy az első válaszadó is írta,maradj még az ágyban,ne ugorj ki azonnal és rágcsálj! Napközben is mindig legyen nálad keksz,ha esetleg rosszul lennél:)Ja..és persze sok folyadék:) Gratulálok!
Nekem sajnos nem csak éhgyomorra voltak rosszulléteim, bár kora reggel tényleg durvább volt.
Bevált az enyhe citromos ásványvíz, a másik csodaszer pedig a gyömbéres víz volt (kevés friss gyömbér lereszelve, ásványvízzel).
Kitartás, nagy valószínűséggel a 13. hét körül megszűnnek ezek a panaszok.
Boldog babavárást!
szio!
ügyelj arra, hogy sose legyen teljesen ures/ teljesen tele a pocid, és akkor enyhul.
Legalabbis en ezt olvastam. nekem nem hasznalt.
reggel kikeszitettem egy kis kexet, és mielott felkeltem 5 perccel, elragcsaltam. nem volt tul hatasos, de sokaknak hasznal allitolag.
mély lélegzés, pozitiv gondolatok, és egy vödör a kozelben :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!