Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehet enyhíteni a...

Hogyan lehet enyhíteni a reggeli rosszullét tüneteit?

Figyelt kérdés
Eddig elég lazán dolgoztunk a munkahelyemen,de a jövő héttől újra indul minden rendes menetrend szerint. Még csak enyhe émelygés van,de ha durvább lesz,hogyan lehet enyhíteni a tüneteket?Előre is köszi!
2008. aug. 25. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Reggel, amikor felébredtél, ne kelj fel hirtelen az ágyból, várj kb. 10 percet, ezalatt rágcsálj el egy kétszersültet (még este készítsd oda). Lényeg, hogy ne tegyél hirtelen mozdulatokat, szánj időt bőven a készülődésre, hogy ne kelljen kapkodni. És igyál sok szmentes vizet.

Gratulálok!

2008. aug. 25. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Nekem akkoriban az Elevit segített valamelyest.
2008. aug. 25. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

A rosszullétek mindig csak éhgyomorra jelentkeznek. Elég,ha reggel és napközben gyakran rágcsálsz valamit. (Pl.: kekszet..) Én is odakészítettem az ágy mellé a kekszet,és reggel az volt az első,hogy azt rágcsáltam. Ahogy az első válaszadó is írta,maradj még az ágyban,ne ugorj ki azonnal és rágcsálj! Napközben is mindig legyen nálad keksz,ha esetleg rosszul lennél:)Ja..és persze sok folyadék:) Gratulálok!

2008. aug. 25. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Igen egyetértek a 2. válaszadóval. Én a Gravidát szedem a terhesség elejétől fogva és nem volt olyan erős hányingerem.
2008. aug. 26. 07:33
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Nekem sajnos nem csak éhgyomorra voltak rosszulléteim, bár kora reggel tényleg durvább volt.

Bevált az enyhe citromos ásványvíz, a másik csodaszer pedig a gyömbéres víz volt (kevés friss gyömbér lereszelve, ásványvízzel).

Kitartás, nagy valószínűséggel a 13. hét körül megszűnnek ezek a panaszok.

Boldog babavárást!

2008. aug. 26. 07:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

szio!

ügyelj arra, hogy sose legyen teljesen ures/ teljesen tele a pocid, és akkor enyhul.

Legalabbis en ezt olvastam. nekem nem hasznalt.

reggel kikeszitettem egy kis kexet, és mielott felkeltem 5 perccel, elragcsaltam. nem volt tul hatasos, de sokaknak hasznal allitolag.

mély lélegzés, pozitiv gondolatok, és egy vödör a kozelben :(

2008. aug. 26. 14:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. aug. 27. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!