Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen jelentkezik...

Hány hetesen jelentkezik először a reggeli rosszullét?

Figyelt kérdés
Ha végre terhes lennék, akkor elvileg 2 hetes vagyok, az utolsó mensi szerint pedig majdnem 3,5 hetes. Jelentkezhet ilyen korán?
2011. ápr. 17. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, azt mondják később jelentkezik ennél. Amúgy ez mindenkinél más. Nekem sosem volt reggeli rosszullétem, és van két gyermekem.
2011. ápr. 17. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Jelentkezhet. Nekem még nem is kellett volna megjönnie, de már rosszul voltam. A nemvárt előtt kb. 2 nappal teszteltem és már pozitív volt :-)
2011. ápr. 17. 10:51
 3/5 Niktoon ***** válasza:
Nekem 11.-én kellett volna megjönnie, teszteltem pár napja egy pozitívat, de már egy hete küszködök a rosszullétekkel! Múlt hó 27-én fogant, szóval olyan 2-3 hetes lehetek!
2011. ápr. 17. 10:53
 4/5 anonim ***** válasza:

mindenkinél más. valaki 3. hétnél már hány (pl anyukám velem...)

Nálam akkor lettek "bajok" amikor meg kellett volna jönnie, és görcsöltem, de nagyon, jött a hasmenés, és utána 2 hónapig csak ez, mellette pedig a hányinger, rosszul lét, fáradtság. kikészített az első 2,5 hónap.

gyógyszert kaptam hasmenésre és hányingerre (szerencsére nem hánytam), de annyira rosszul voltam mindentől, már csak szagoktól is, hogy még ezt se tudtam bevenni.

2011. ápr. 17. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Mind a 2 terhességemnél már 3. hét körül jelentkezett. (utolsó menszeszhez képest). De azért még "ne igyál előre a medve bőrére", nehogy aztán mégse, és akkor azt nehezebb elfogadni ugye ha már beleélted magad.
2011. ápr. 17. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!