A reggeli hányinger már ébredés után jelentkezik, vagy csak evés után, vagy szagok miatt?
Mindenkinél más. :)
Én a 9. hétben járok, és nálam mindig este van. :)
De van olyan mázlista is, akinek egyáltalán nincs hányingere a terhesség alatt.
Meg van olyan is, akinek végig van.
De állítólag a többségnek a 12. hét tájékán vagy ahogy először érzi a pici mozgását, elmúlik.
Szerencsés kivétel vagyok, semmilyen rosszullétem nem volt!
A szaglásom nekem is kitűnően működik :-)
En addig voltam rosszul(10 napig)mig az elevitet szedtem,de akkor nagyon!Reggel mar rogton ebredes utan,vagy mar a hanyingerre ebredtem,este,delutan,mindegy volt....aztan rajottunk h az Elevittol vagyok rosszul.Most mar jol vagyok,van h kavarog 1 kicsit a pocim,de nincs hanyingerem,viszont rosszul erzem magam a cigi szagtol(pedig cigiztem,de most oklondozom ha megerzem) es a zold hagymatol....
Amugy semmi baj,ugyhogy en is szerencsesnek mondhatom magam!JA!most vagyunk 8 hetesek es 5 naposak.
Nekem is esti hányingerem van/volt, most vagyok a 11.hétben és enyhűlni látszik, szerencsére.
A szagok nagyon felerősödtek, szinte bosszantó:)
Reggel, délelőtt vagyok a legjobban.
Evés után is "sajnos" jóbban vagyok:)
Nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!