Reggeli rosszullét délután-este?
6hetes terhes vagyok, még nagyon az elején....
pár napja minden délután kb 5től olyan hányingerem van h csodálom h még nem hánytam ténylegesen...most is émelygek redesen.
első terhességemnél egyáltalán nem voltak rosszulléteim...de mindenhol azt hallom h reggeli rosszullét...:)
Ugyan ebben a cipőben járok, mint Te.
kb:4-5 hetes vagyok. első terhességemnél semmi bajom nem volt. most egész nap émelygek, hányingerem van. hányni én sem hánytam még. az a furi, reggel nem vagyok rosszul, bár enni semmikor sem tudok. csak 12 órától vannak a rosszullétek. én sem értem, hisz " reggeli" rosszullétről hallottam eddig...
Bocsi,hogy nem a kérdésedre válaszoltam.
PA
Elsőnél csak este émelyegtem, párszor hánytam csak.
Másodiknál már du elkezdődött az émelygés, szintén párszor hánytam.
Reggelente viszont egyiknél sem volt semmi bajom.
Szerencsére én ezen már túl vagyok egy ideje, de nekem a reggeli rosszullétek egész napos rosszullétek voltak. Általában délután, kora este hánytam, de a gyomrom egész nap émelygett.
Kitartást Neked és a többi válaszolónak is.
Szia!
Én csak délután hányok, de akkor nagyon :)
A reggeli még bennem marad, de utána már semmi sem :( pedig már 20 hetes vagyok...
Nekem is ez volt. Reggelente semmi bajom nem volt, bezzeg este........ Folyamatosan rosszul voltam. Egészen a 12-13. hétig tartott, majd a végén visszajött, de akkor már a fiam nyomta a gyomrom, na az sokkal rosszabb volt.
Nekem a kóla jött be. Orvosom ajánlotta, h amikor nagyon rosszul vagyok igyak meg 2dl hideg kólát. Bejött. Megittam és rá egy félórára semmi bajom nem volt.
Ezenkívül egyedül a kitartást tudom csak ajánlani. Sok sikert, egészséget jó várandóságot kívánok mindenkinek aki még ilyen cipőben jár, higyjétek el a végeredmény számít csak!:)
14 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!