Reggeli rosszullét délután?
8 hetes vagyok, és a reggeli émelygés, hányinger, hányás mindig délután jelentkezik!
Nagyon erősen kínoz, lábon is alig bírok megállni.
Ez a 3. terhességem, két 3 év alatti picimet is nehéz így ellátni :(
Van valami hasznos, tuti, jól bevált és kipróbált tippetek, hogy kicsit könnyebb legyen?
Hát.. nem sok tippem van. Én úgyanígy vagyok, alig tudok csinálni bármit, mert annyira kínoz a hányinger. A nap bármely szakában rátör az emberre, nekem már reggel megkezdi és kitart egész nap! :S
Hiába szedem a magneB6-ot, kekszet rágcsálok stb... semmi nem használ, ezen túl kell lenni sajnos. Valaki még a gyömbérre esküszik, nekem az sem vált be az orvosom is csak ennyit mondott, hogy ez ezzel jár...
Próbáld ki a gyömbérteát!
Hideg italok ételek fogyasztása,ne legyen soha üres a gyomrod!
Reggel felkelés előtt hideg tej!
Én is mindkét babavárásom alatt délután voltam rosszul.
Nekem semmi nem használt, bármit ettem, ittam.
Az orvosom javasolta a jégkocka szopogatást, és a jéghideg kólát is. Egyszer, kétszer nekem bejött. A ropi is jó volt néha.
Én is délután voltam rosszul, kegyetlenül émelyegtem a 6-20 hetek között.
Nálam a hideg narancslé vált be jéggel, a friss, citromból készített limonádé, a szénsavas ásványvíz jéggel. Meg a vizes, nem tejes fagyi, jégkrém, hülyének is néztek, hogy télen tonnaszámra eszem a fagyit ;) Ezek napközben működtek csak, este a pirított kalács esett jól vajjal és Ovomaltine-nal. Ezen kívül alig ettem mást.
A gyömbér nekem nem használt, a homeopátiás cuccok sem, csak a hideg dolgok, ideig-óráig.
Kitartást és jobbulást neked!
Nekem csodák csodája a Nescafé vált be...
De mire rájöttem......
Nagyon köszönöm a tippeket!
Mindent kipróbálok...sorban, hogy tudjam mi vált be.
:)
Megéri a rosszullét, csak azért elmúlhatna már!
Mindenkinek köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!