Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most vagyok 30 hetes terhes....

Most vagyok 30 hetes terhes. Lehetséges az hogy az orvosok elszámoltak és már 36 hetes lennék? Vagy ennyi időt már nem lehet elszámólni?

Figyelt kérdés
2015. márc. 18. 08:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
6 hetet nem tudnak elnézni...voltál rendszeresen ultrahangon? Te miből gondolod ezt a nagy különbséget?:)
2015. márc. 18. 08:58
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit legfeljebb csak mensiből lehet elszámolni, ha véreztél a terhesség idején. UH-ból ennyit nem lehet elszámolni. Ugyanaz a kérdésem mint az elsőnek...
2015. márc. 18. 09:18
 3/21 A kérdező kommentje:
Igen rendszeresen járok uh ra. Nem gondolom csak félek tőle mivel a terhesség előtt volt egy gyógyszer mérgezésen és félek attól hogy már akkor terhes voltam. utólsó uh azt monsták kicsi a baba lehet a gyógyszerek miatt és akk már lehet 36 vagyok. Akkor nagyon le van maradva.
2015. márc. 18. 09:20
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

a gyógyszert mondtad az orvosnak?

amúgy nem csak azt nézik, hogy éppen akkor mekkora, hanem azt is figyelik, hogy uh-ról uh-ra, hogy megfelelően nő e...szóval szerintem ne aggódj

2015. márc. 18. 09:50
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire kicsi? Hány hetesnek adták meg? Méretek? Egy hét eltérés pl. nem jelent semmit. Főleg ha nem ugyanazzal a géppel nézték mint előzőleg!

Teratológus orvost ha akarod tudok ajánlani, ők kifejezetten a gyógyszerek hatásával foglalkoznak, akit adok az speciálisan a terhességekre ható gyógyszer és egyéb kémiai szerekkel foglalkozik.

2015. márc. 18. 10:06
 6/21 A kérdező kommentje:
akkor most szerintetek lehetséges hogy 36 hetes vagyok. apici súlya 1065g azt mondta a doki ez kicsi egy 30 hetesnek. de ha meg 36 vagyok főleg. Rem az orvos nem téved és csak 30 vagyok. szerintetek?
2015. márc. 18. 10:10
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

ennyit nem tudnak elnézni az elejen elég egyértelmű, h pl 5 hetes vagy 11..

amúgy meg a mikor jött meg utoljára a lényeg, mert 6 hét alatt azért van minimum egy pirosbetűs ünnep..

2015. márc. 18. 11:14
 8/21 A kérdező kommentje:
akkor szerintetek észre vették volna mAr hogy nem 30 hanem 36 hetes vagyok? a válaszokat köszönöm.
2015. márc. 18. 11:15
 9/21 anonim ***** válasza:
ahogy írod olyan, mintha az orvos is említette volna a 36 hetet...így volt???...ráadásul egészen más vizsgálatok vannak a 30. és a 36. hétnél...kizártnak tartom, hogy így a vége felé jöjjenek rá, hogy tévedtek 6 hetet...ha az elején megfelelt a korának a méret...az hogy kicsit kisebb, nem akkora probléma...
2015. márc. 18. 11:24
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen észreveszik. Nem tudom mikor volt az első UH-n, de ha hamar... a magzat szívét először 6/8. héten veszik észre (pulzálás), -a 12. héten nagyjából egyforma méretüek a magzatok, addig ugyanis lezajlik újból az törzsfejlődés (csikóhal/ebihal forma), az egyedi különbségek a 12. héttől vállnak láthatóvá az orvosok számára, addig csak a géndiagnosztika válaszol bármire is. De a lényeg, h méretileg a 12. héten egyformák vagyunk, tehát ha egy nő nem rendszeresen menstruál anagyjából 12. heti Uh megmondja a dokinak a magzat idejét. Ergo nem lehetsz 36 hetes.
2015. márc. 18. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!