34+1 hetes vagyok, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy hete voltam dokinál, akkor azt mondta, hogy a méhszájam egy kicsit el van vékonyodva, 2100g-ra becsülte a kicsikémet és javasolta, hogy szedjek magne b6-ot, de egyébként minden rendben volt. Elkezdtem, de ennek ellenére a hátam és a derekam leszakad napok óta és mára olyan érzésem is lett, mintha meg akarna jönni... Ugye nem akar ennyivel korábban jönni? Lehet, hogy ezek még csak jóslók, vagy mi lehet ez?
2010. febr. 16. 13:27
1/3 anonim válasza:
Valószínű jóslók, illetve még azért elég sokat szed magára a pici, ami folyamatosan terheli a méhedet tartó izmokat, a derekadat és mindenedet. Ez okozhatja azt, amit érzel. És ne aggódj, az, hogy elvékonyodott a méhszáj még nem jelenti feltétlenül azt, hogy ennyivel korábban szeretne kibújni a kicsikéd.
2/3 anonim válasza:
34+5 hetes vagyok, nekem 6-a óta leszakad a derekam, fájásaim vannak folyamatosan, de persze rendszertelenül. Én elmentem már orvoshoz is, mondta, hogy kinyiltam egy ujjnyira, nagyon lenn a baba feje. Szedjek magne b6-ot és sokat pihenjek. Azóta eltelt 10 nap, ugyanezeket érzem nap mint nap egyszer erősebben, néha gyengébben. Szerintem ezek normálisak és nem jelenti azt, hogy előbb fogunk szülni. Mondjuk nekem a dokim azt mondta, hogy a 40 hétig tuti nem húzom ki, de én egyébként a 3. babát várom, úgyhogy már nem sok lehet tényleg. Csak még egy 2 hétért imádkozom. Szorítok neked is, hogy húzd ki!!! Kitartás!
3/3 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam, én is 34+5 vagyok :-)
De nekem első baba! Én is nagyon bízom benne, hogy még 2-3 hétig kihúzom, bár nekem nem mondott olyat az orvos, hogy előbb jönne, csak valahogy úgy érzem, de azért jó lenne 37-38. hétig egyben maradni!
Már nagyon közel van!
2010. febr. 16. 14:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!