Ausztria, terhességgel kapcsolatos dokumentumok?
Figyelt kérdés
Ma voltam magán nőgyógyásznál, csinált rákszűrést, ultrahangot, vett vért. Még nincs szívhang, december végén vissza kell mennem hozzá, vagy Magyarországon másik orvoshoz mert akkor már mindent látni fog úgymond. Január elején tudok hazamenni, otthon akarok szülni. Az e-cardom még nem érkezett meg, kérdezte is a doki hogy hol van mert fontos lenne. Határozatlan szerződéssel dolgozok kint már egy éve, én mentem későn kártyát igényelni mert eddig elég volt a számom is. Ha december végén visszamennék hozzá itt kint ideadná a vér, rákszűrés eredményeit papír alapon, hogy otthon el tudjam vinni az orvosomhoz? Vagy amit felrak a felhőbe azt otthon is látják? Számlát, fotót kaptam meg egy papírt, hogy milyen vizsgálatokat csinált, ezzel otthon nem nagyon tudnak majd mit kezdeni szerintem. Itt kint a 2. vizsgálat már a terhes gondozásnak számítana? Egyébként januárban lépek be a 12. hétbe, a genetikai vizsgálatok már 100% hogy otthon csináltatnám és sietnék a védőnő kereséssel is.ma 09:47
1/2 anonim válasza:
A mutterkind pass-ba szokták beírni az eredményt. Nem kaptál olyan sárga könyvet? Menj el hozzá megint, amikor lesz szívhang és akkor oda fogja adni és be is fogja írni az eredményeket.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmit, akkor bizonyára következő alkalommal kapok papírt. Köszönöm!
ma 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!