Valakinek tabletas terhesség megszakítása Ausztriában vagy máshol?
Figyelt kérdés
Hogy zajlott. Honnan lehet tudni hogy el veteltem? Én már verzek az első szem gyógyszertol pedig atol nem kéne azt montak#Tabletasabortusz
márc. 1. 21:32
1/4 anonim válasza:
Lehet akkor tabletta nélkül is elvetéltél volna. És az erős napokig tartó görcsből és az erős vérzésből lehet tudni. De neked nem mondták hogy pár hét múlva menj vissza kontrollra?
2/4 anonim válasza:
Én barnaztam az első szemtől a második napon. Viszont miután felhelyezte a nőgyógyász a második tablettat utána kezdtem gorcsolni, másfél óra múlva veteltem el kb. Utána kaptam még egy szemet, rá 2 orara volt vizsgálat. Akkor azt mondtak minden rendben, kontroll lesz majd nekem.
3/4 anonim válasza:
2es..felhelyezés? O.O Nekem szájon át kellett bevenni az összeset. Hát soha többet, borzasztó napok voltak.
4/4 anonim válasza:
Igen, a huvelyembe helyezte fel. Nekem szerencsére nem volt olyan durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!