Stria viszketés enyhítésére valami?
Figyelt kérdés
Az utolsó hetekben vagyok, hiába kentem egész idő alatt, egy kicsit mégis kirepedt a bőröm. Nem vészes, de ott ahol a csíkok vannak borzasztóan viszket a hasam. Mit lehet csinálni hogy ez a viszketés enyhüljön? Egyáltalán természetes ez hogy így viszket? Repedt már a bőröm hízás miatt is, de az nem viszketett így.ma 09:07
1/4 anonim válasza:
Folyamatosan feszül, úgyhogy természetes. Minél testesebb krémmel kend, nekem az olajozás vált be, jól bemaszírozva mindennap többször.
2/4 A kérdező kommentje:
Bio oil-al kenem a kezdetektől, minden nap. Eléggé hajlamos vagyok a striakra, szóval csoda hogy csak egy tenyérnyi részen repedt ki. De ott viszont annyira viszket hogy le tudnám kaparni a falat is, hiába kenem.
ma 09:30
3/4 anonim válasza:
Az utolsó pár hétben nekem is ez volt, először azt hittem csak azért, mert mégiscsak reped a bőröm, aztán megjelentek az apró kiütések a striák mentén és az utolsó hétben a lábam is iszonyatosan viszketett, véresre vakartam magam, annyira borzasztó volt. Az orvosom vett vért, hogy az epepangást kiszűrjük. Nem az volt, hanem a csodás PUPPP-ot sikerült megcsípnem. Semmi nem használt rá, szülés után pár héttel elmúlt magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!