Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rettegek a szüléstől, alig...

Rettegek a szüléstől, alig tudok aludni éjszaka. Nem fogok teljesen kimerülni?

Figyelt kérdés
35 hetes vagyok, a 3. babámat várom. Érdekes az egész szitu, mert a lányaimnál egyáltalán nem volt bennem félelem a szüléstől. Most meg visszagondolok rá, hogy mi éltem át, akkor teljesen bepánikolok, hogy nem is értem hogy bírtam ki és hogy most biztosan nem fogom. Éjjel állandóan megbéredek, rendszerint fél 3 fele ( pedig direkt nem fekszem le korán, hátha úgy tovább tudok aludni) és van ,hogy vissza se alszom már reggelig. Napközben se nagyon tudok aludni, inkább csak pihengetek, fekszek. Egy hete már jóslófájásaim is vannak, félek a koraszüléstől is. Az éjszakám fele azzal megy el, hogy hülye gondolatokkal van tele a fejem. Nyüglődök itt a végén, félek, hogy nem húzom ki a 37. hétig, félek, hogy fog megszületni. Nem e lesz valami baja, nem e lesz túl nagy, vagy épp kicsi. Meddig lehet ezt bírni? Szerintem én lassan kidőlök. Mellette meg még itt van két kicsi, akikre ugyanúgy koncentrálnom kell. Normálisak ezek az érzések? Ti is vagytok ezzel igy? Mit tesztek, tehetek ellene? Próbálok egyébként úgy visszaaludni, hogy már arra gondolok, hogy tök jó lesz a kisbabával, meg biztosan minden rendben lesz, de sokszor nem megy.
2010. febr. 16. 11:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Mi még nem tudjuk mi lesz. Kedden megyek uh-ra, remélhetőleg megmutatkozik, de ha nem, akkor is csütörtökön már 100 százalékra megtudjuk, mert megjön az amnio eredménye. Nagyon jó lenne ha kistökös lenne odabent, nagyon vágyom rá, de ha lány lesz persze az se baj.

Sok sikert kivánok neked és könnyű szülést! :-)

2010. febr. 17. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!