Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rockmaraton terhesen?

Rockmaraton terhesen?

Figyelt kérdés

Megleptek egy egy hetijeggyel engem és a páromat az idei rockmaratonra. Ők még nem tudták hogy terhes vagyok..

36-7 hetes lennék és városban lakok ahol idén rendezik, de ti el mernétek menni?

2015. márc. 16. 06:32
 1/10 anonim ***** válasza:
36-37 esen nem mennek mar el.
2015. márc. 16. 07:04
 2/10 anonim ***** válasza:

20 hetes vagyok, de már most kihúzott egy 18-23 óráig tartó nőnapi mulatság, pedig nem is táncoltam. A dübörgő zene nagyon zavart a vége felé már.

Én személy szerint kihagynám.

2015. márc. 16. 07:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nem állsz be a tömegbe, nyugodtan elmehetsz a koncertekre.
2015. márc. 16. 09:16
 4/10 anonim ***** válasza:
47%

Végig bírod állni? Nekem már 1 óra is sok..

A cigi füstre figyelj ha bevállalod, nah meg a részegek nehogy nekimenjenek a pocakodnak...

2015. márc. 16. 10:00
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Én nem mennék. Egy szinte mindenórás kismamának semmi keresnivalója ilyen helyen szerintem, de te érzed.
2015. márc. 16. 11:27
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Én kihagynám, ki is hagyom az ilyesmit, pedig nagy fesztiválosok voltunk a férjemmel mindig, egész hétre, sátorral mentünk, és imádtuk. Most én is babát várok, nem megyünk egy fesztiválra sem, egy napra se, egész hétre meg főleg nem (vicces is lenne az utolsó hetekben sátorozni :D). Pont azért nem mennék, mert tudom milyen egy fesztivál: tömeg, sok részeg idióta, üvöltő zene stb., nem annyira ideális környezet. Ráadásul bulizni se tudnék úgy, ahogy szoktam, meg ahogy szeretek a nagy hasamtól. A koncertekből sem látsz semmit, mert meg kell állnod hátul, a tömeg szélén, hogy ne lökjenek fel, üssenek meg, és annyira a végén már úgy elfáradsz egy óra ácsorgástól, hogy hihetetlen. Szerintem nem éri meg.
2015. márc. 16. 11:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Én csak egy olyan bárban voltam, ahol extra hangos volt a zene. De fél óra után a babám a hasamban úgy elkezdett rúgni, hogy konkrétan könnyeztem a fájdalomtól. 15 perc után felálltunk és hazamentünk.

Szóval ez egyénfüggő, de általában a babák nem szokták szereztni a túl hangos zenét (hisz ő még nem tudja mi történik körülötte, csak hogy valami más van), a cigifüst sem jó, a tömegben állandóan vigyázhatsz a hasadra és tényleg addigra már fáradékony leszel rendesen.

Én biztosan nem mennék. De mondom ez egyénfüggő. Ismerek dohányzós kismamát, olyat is aki mindenórásan még levezetett párszáz kilométert egyedül...

2015. márc. 16. 12:00
 8/10 anonim ***** válasza:
en moziban voltam, de megfogadtam, hogy ha megimt kismama leszek, a mozi tuti kilove, mert amikor hirtelen hangos zene vagy robbano hang volt, a fiam szetrugta a hasam es szerintem nem azert, mert elvezte volna. En tuti nem mennek, de majd erezni fogod, hogy mi a jo nektek! Amugy biztos lesz jovore is rockmaraton, be fogod tudni potolni :)
2015. márc. 16. 18:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Én mentem koncertre a terhesség vége felé is. Semmi bajt nem okozott, nem hangfal mellett álltam, még a nőgyógyászommal is összefutottam, viccelodott, hogy ha ennyire egyezik a zenei ízlésünk, akkor a szülőszobán se lesz gond, ha zenét akarok hallgatni. Mondjuk én 39. hétig dolgoztam, nem esett nehezemre pár órát állni, naponta több mint 5 km-t sétáltam és kismamatornáztam, 36 hetesen mentem csapat építőtréningre, éjszakába nyúlóan ünnepeltük egy másik megyében édesapám 60. születésnapját és még sorolhatnám. Ha a varosotokban lesz, akkor nem kell sátrazni, ha fáradt vagy, haza tudsz menni. Mi baj lehet? Vagy az utolsó trimeszterben már utcára se lehet menni? Mert a kismama az üljön otthon és bárgyú mosollyal várja a szülést?
2015. márc. 16. 20:10
 10/10 anonim ***** válasza:

A mozis kismama vagyok! En is az utolso pillanatig dolgoztam, 30. het felett tobbszor megjartam normafat, shoppingoltam, vittem a haztartast, stb., szoval mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy otthon ultem, de a hangos helyet kerulnom kellett, mert mint irtam, az en babam nem dijazta!

Azert irtam, hogy majd a kerdezo ugyis kitapasztalja, hogy ok mit birnak, mert minden kismama es kisbaba mas, es ez nem azt jelenti, hogy az utolso hetekben mar uljon otthon a no...

(Bocsi az ekezet hianya miatt)

2015. márc. 16. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!