Terheléses cukorvizsgálat hányszor lehet terhesen? Mennyire megterhelő, ha voltam a 12. héten és kb a 20-21. héten is, nem lehet baj belőle? Volt aki többször is volt, nem csak egyszer?
A masodik orvosom mar attol is ingatta a fejet, hogy 2x is megcsinaltak az elozo helyen, ahol egyebkent terhessegi diabetesszel foglalkoztak-szakszerutlenul.
A haziorvosod elkovette azt a hibat, hogy tul koran kuldott el, a 24-26. heten kell elvegezni, mert ha erintett vagy, addigra biztosan elojon.
Belehalni nem fogsz, nekem is ketto volt, de nem tesz jot, az biztos. Raadasul a szules utan 6 hettel ismet meg kell csinaltatni.
Egyebkent nem terheseknek is evi kettot javasolnak maximum.
Nekem az előző terhességemnél is magas volt a cukorm, akkor a 26. héten volt. ezért most a másodiknál, kb. 13-14 héten volt a terhelés, ami 7,8 lett szóva újra diétázok.
Két hét diéta után volt un. cukorprofil vizsgálat (étkezéesk után 1 órával)
nekem azt mondták ha most nem lett volna magas akkor a 24. héten néztek volna újra terhelést. Mivel magas lett, természetesen nem néznek újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!