Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasborotválás terhesen? Van...

Hasborotválás terhesen? Van aki borotválja? Én előtte mindig borotváltam, de mióta terhes vagyok nem és eléggé zavaró már.35+2hkm

Figyelt kérdés

2015. márc. 9. 15:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hat akkor borotvald le :-D
2015. márc. 9. 15:19
 2/11 anonim válasza:
Én ugyan sosem borotváltam ott, de ha Téged zavar miért nem borotválod le? Mitől félsz?
2015. márc. 9. 15:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Én gyantaztam.
2015. márc. 9. 15:22
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát én a hasamat nem mertem sose borotválni, nem kell, hogy ott megerősödjön a szőr, viszont a köldök alatti csíkot gyantával leszedtem néha, ezt megcsináltam már terhesen is pár hete, mert kicsit erősebb lett a szőr, mióta terhes vagyok, és zavart. Nem értem, miért ne lehetne terhesen szőrteleníteni?

21hkm

2015. márc. 9. 15:25
 5/11 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták a hasat nemszabad "bántani"ilyenekkel terhesség alatt,de én mindig is borotváltam csak most nem.De már leszeretném
2015. márc. 9. 15:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Terhesség után kihullik magától. Én nem nyúlnék hozzá, utána szerintem fog nőni állandóan és borostás lesz.
2015. márc. 9. 15:33
 7/11 anonim ***** válasza:

Én borotváltam terhesen is. Semmi baj nem lett belőle.

Engem is nagyon zavart és hát valljuk be, elég csúnya látvány.

2015. márc. 9. 15:41
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

Borotváld le nyugodtan a hasadat:)

Mikor én jártam CTG-re akkor 3-an mentünk be egyszerre,volt egy lány,okés amúgy sem volt az a tipikus csini kismama,na e mikor felhúzta a pólóját.........

A párom megirigyelte volna azt a has szőrzetet,:) Hát én nem mondok csúnyát kismamákra,tényleg isten lássa lelkem,de valami elképesztően undorító volt. Gondoltam is magamban,hogy legalább akkor szedje le mikor tudja,hogy vizsgálatra-CTG-re jön..

2015. márc. 9. 15:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem csak a koldok alatti csikrol van szo?! Hanem az egesz has borotvalasa? Hat en nem tennem. De a koldok alatt szemoldokcsipesszel kihuzom a fekete szalakat, par db van csak, de mar nem latom ugyh azt a vonalat egy mozdulattal borotvalom, de nekem is kicsit sotetebb lett a szorzet szine a hasam tobbi reszen, de eszembe se jutott borotvalni :-)
2015. márc. 9. 16:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Már miért ne borotválhatnád le? Ugye nem gondolod, hogy zavarná a magzatot 4-5 borotvahúzás a bőröd FELÜLETÉN?
2015. márc. 9. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!