34. hetes terhes vagyok, mit jelent, hogy hátsó tapadású a baba? Lehet, hogy ez miatt van pici hasam? Nagyon zavaró, hogy mindenki ájuldozik, hogy milyen picsi. Senki nem akarja elhinni, hogy májusban szülök.
Szia!
Gondolom az UH-n látják és Te is látod, hogy a baba szépen fejlett, nem kisebb annál, mint amilyennek lennie kell. A többivel ne foglalkozz. Én elvileg 2 héten belül szülök, és mindenki rámcsodálkozik, hogy nincs is olyan nagy pocakom. Ez alkati dolog, hogy kinek mennyire látszik és milyen formájú, vagy épp mekkora a pocakja. Boldog babavárást és jó egészséget kívánok Nektek!
Szia! Ha a babával minden rendben, akkor semmi gond. Nekem a héten kijelentette egy rég nem látott ismerős, hogy már mekkora a hasam, mire én, hogy persze, hiszen már május nincs olyan messze, erre közölte, hogy akkor egyáltalán nem nagy, de egy hónap alatt is még sokat nő. Na mondom remek.
Egyébként hidd el, ez rendkívül alkatfüggő, lényeg, hogy Te is ás a pici is egyészséges legyen!
Üdv: 32 hetes kismama
Szia!
Ááá, ne aggódj! Én és a barátnőm mindketten májusban szülünk, és tök más jellegű és más méretű a pocakunk, ez nem jelent semmit! Egyébként nekem is hátsó fali a lepény, de a doki azt mondta ez nem baj, az picit rosszabb, ha a méhszájnál tapad....stb. Nekem pl. nagyobb a pocakom (nem orbitális), hegyesebb, a barátnőmé meg inkább szétterülőbb, anyukám szomszédja szintén májusban szül, neki meg alig van. Mégis mindhárom esetben a baba jól fejlődik, mindannyiunknál a korának megfelelő érettségű és méretű a baba. Ez nem ettől függ. Egyikünk sem egyforma, hát hogy lehetne egyformán nagy pocakunk! :) Sőt! Nagyobb, hegyesebb pocakkal még közlekedni is nehézkesebb, meg fordulni egyet az ágyban! Én már csak tudom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!