Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28. hetes kismamik hogy...

28. hetes kismamik hogy érzitek magatok? Hogy álltok a babaszobával? Féltek a szüléstől?

Figyelt kérdés

2015. márc. 14. 09:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, az a tuti ha hamarabb megvan a csomag. Nekem igazából mindenem megvan, csak be kell dobálni a bőröndbe azzal várok a 35. hétig. :)
2015. márc. 14. 22:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát igen,a lényeg,hogy minden egy helyen legyen,hogy ha menni kell akkor már csak össze kelljen dobni. :D Bár remélem kihúzza legalább május 10-ig a kisasszony. Akkor lépek a 38. hétbe,az már nem probléma,ha akkor jön.
2015. márc. 14. 22:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Èn mèg nem pakoltam össze,nem igazán tudom mikor kezdjek el bepakolni, meg mit. Èn június 10-re vagyok kiírva, első baby, s nem is igazán tudom mibe kellenne hazahozni a babát.
2015. márc. 15. 17:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Megint első vagyok! Ha nincsenek kéznél azok a dolgok amiket a kórházi csomagba tennél, akkor a 30. hétig ajánlatos beszerezni azokat (legalább házon belül meglegyen minden)! Én első babánál szép lassan igyekeztem bevásárolni ezeket (hálóing, nagy bugyik, betétek), amik nekem nem voltak otthon. Netről lehet letölteni kórházi csomag listákat...azokat személyre szabod, kinyomtatod és nem kell kapkodni mindenfelé hogy vajon mi nincs meg. Én júni 17-re vagyok kiírva :) babámnak elteszek 3-4 rövid body-t, meg 4 rugit, cérnasapkát, kesztyűt (ha hosszú lesz a körme akkor jól jön).Én a Honvéd kh-ban fogok szülni, ott kérnek a babának fürdetés előtt ruhát/popsitörlőt/pelust. Hogy milyen idő lesz az majd kiderül, ha kevés a ruha akkor apával hozatok még be. Hosszú ujjút mindenképp tegyél be neki hiszen hozzászokott a pocakban a 37 fokhoz/valamint ugye még nincs hőháztartásuk.
2015. márc. 15. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!