32-33-34 hetes kismamik! Hogy alltok a babaszobaval? Vasarlassal? Kis ruhak mosasaval, vasalasaval?
Mikor fogjatok a kis rucikat mosni vasalni? En jelenleg 33 hetes vagyok es epp ezen agyalok. Mert szeretnem ha minnel frissebbek lennenek a ruhacskak, viszont nem szeretnem az utolso 2-3 hetre hagyni ... mert ha esetleg korabban jon satobbi. Nagyjabol mindene megvan mar a kicsinek egyebkent.
Meg hianyzik egy ket dolog pl a kisagy es a belevalo szett de ezt ajandekba kapjuk a honap vegen. Plusz egy ket aprosag pl. pelenka + popsikrem , nehany textil pelus + tartalek cumisuveg. Egyebkent mindene meg van mar.
Ti hogy alltok? Na es a lenyeg hogy vagytok??? :)
Már javában mosom a babaholmit, hogy kihasználjam, hogy kint száríthatom a napon. Vasalni nem fogom. Nincs is vasalónk. :D Szerintem a héten készen is leszek vele.
Babaszobánk nem lesz, mert kicsi a lakás és egyébként is feleslegesnek tartom. Kiságy sincs, mert egy jó ideig velünk fog aludni.
A kórházba szükséges holmik még hiányoznak, de jövő héten azok is meglesznek.
Egyébként pici a hasam, mozgékony a lányka, és én is az vagyok még, leszámítva a hosszú lépcsőzések és emelkedőn felfelé gyaloglások okozta légszomjat. Jókat is alszom és nem igazán tudatosult még bennem, hogy már csak kb 7 hetem van a szülésig.
én jelentem kész vagyok :D még egy adag vasalnivaló van, babahordozókat kell megvenni és a kádat, aztán ennyi :)
31 hikm
35 hetes vagyok, és még van mit csinálni:-)
Szekrényt összerakni mosni/vasalni és még a takarítassal sem vagyok kész:-(
De vígasztal a tudat, hogy ezek apróságok és mindjáfrt ittttttt a kislányom:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!