Hogy kell diétázni? Az orvosom lecseszett pedig nem eszem sokat. A lábaimra mondta h így bajok lesznek szülésnél és ha sokat hízok nem vállalhat el. Fogadott orvos. Vkinek tipp?
A "keveset eszem" a világ legrosszabb diétája. Nem a mennyiségen, hanem a min és a mikoron van a hangsúly.
Szénhidrát diétát kellene tartanod, tényleg durván meglódult a súlyod. Keress fel egy dietetikust és állítsatok össze étrendet. Ez egyedül nem fog menni.
A szülés is problémás lehet és a babát is veszélyezteted, ha nem diétázol megfelelően (ami nem egyenlő a kevés evéssel!!!).
Ilyen komolyan van, hogy egy fogadott orvos azt mondja hogy nem vállalhat el ha sokat hízol? :O
Keress meg egy dietetikust, ő tud segíteni. Én is bajban lennék a diétát tekintve, de a baba érdekében muszáj lenne betartani.
Az orvos azét nem vállalja el, mert a sok hízás igen is veszélyes. Mind a gyerekre, mind az anyára. Gyakoribbak a szövődmények. Ráadásul, ha császárra kerül a sor, akkor egyrészt nehéz dolga van az orvosnak, mert elég sok zsíron kell magát átverekednie , másrészt a zsír baromi szarul gyógyul. Szóval a műtéti szövődmények kockázata is nő.
És ha ezek miatt valami komplikáció lép fel, akkor kit fognak lejáratni? Kit fognak szidni? Ki lesz a köcsög, hozzá nem értő? Hát persze, hogy az orvos.
Na ezért nem vállalja el valaki az erősen túlsúlyos kismamákat.
30hetes lehettem(7,5kg-os hizassal) mikor orvosom mondta h minden rendben, de figyeljek egy kicsit a szenhidratokra. Innentől kezdve nem ettem feher kenyeret, péksüteményt. Csak egy fajta kenyeret ettem; 6,1% a szénhidrát tartalma.Aldiban, lidlben tescoban, metróban kapható. Kicsit drága,kb 250g 400-500 Ft. De megeri.
Innentől nem hiztam tovabb, sőt kevesebb kilóval jottem haza a szülés után a kórházból, mint amivel a terhességet kezdtem.(pedig makkegészséges 3930g/57cm-is babám született)
Ugyh nekem ez bevált, ezt tudom ajánlani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!