Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy kell diétázni? Az orvosom...

Hogy kell diétázni? Az orvosom lecseszett pedig nem eszem sokat. A lábaimra mondta h így bajok lesznek szülésnél és ha sokat hízok nem vállalhat el. Fogadott orvos. Vkinek tipp?

Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 20:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azt nem ertem, h mi az h baj lesz a labaiddal es igy nem vallalHAT el? Most hany hetes vagy?
2015. márc. 13. 21:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Ja bocsi most latom h 31. Tartsd be a 160 ch-s dietat, esetleg beszelj dietetikussal
2015. márc. 13. 21:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Amúgy jut az eszembe biztos hogy gyógyszer mellett most minden rendben van? Ha igen akkor még mindig lehet hogy vizesedés miatt is lehet, ha azt mondod nem is eszel sokat. De sajna ilyenkor lassul az emésztés és ez is csalóka tud lenni..
2015. márc. 13. 21:37
 14/18 anonim ***** válasza:

A "keveset eszem" a világ legrosszabb diétája. Nem a mennyiségen, hanem a min és a mikoron van a hangsúly.

Szénhidrát diétát kellene tartanod, tényleg durván meglódult a súlyod. Keress fel egy dietetikust és állítsatok össze étrendet. Ez egyedül nem fog menni.

A szülés is problémás lehet és a babát is veszélyezteted, ha nem diétázol megfelelően (ami nem egyenlő a kevés evéssel!!!).

2015. márc. 13. 21:41
 15/18 A kérdező kommentje:
Havonta járok endokrin rendelésre jók a véreredményeim. Azt mondta h a főnöke azt mondta aki sokat hízik az majd szül ügyeletesnèl. De akk minek fizetek neki minden alkalommal a vizsgálatokért?? Nem feltétlen azért hízik vki mert egésznap eszik.
2015. márc. 13. 21:42
 16/18 anonim ***** válasza:

Ilyen komolyan van, hogy egy fogadott orvos azt mondja hogy nem vállalhat el ha sokat hízol? :O

Keress meg egy dietetikust, ő tud segíteni. Én is bajban lennék a diétát tekintve, de a baba érdekében muszáj lenne betartani.

2015. márc. 13. 21:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Az orvos azét nem vállalja el, mert a sok hízás igen is veszélyes. Mind a gyerekre, mind az anyára. Gyakoribbak a szövődmények. Ráadásul, ha császárra kerül a sor, akkor egyrészt nehéz dolga van az orvosnak, mert elég sok zsíron kell magát átverekednie , másrészt a zsír baromi szarul gyógyul. Szóval a műtéti szövődmények kockázata is nő.

És ha ezek miatt valami komplikáció lép fel, akkor kit fognak lejáratni? Kit fognak szidni? Ki lesz a köcsög, hozzá nem értő? Hát persze, hogy az orvos.

Na ezért nem vállalja el valaki az erősen túlsúlyos kismamákat.

2015. márc. 13. 21:57
 18/18 anonim ***** válasza:

30hetes lehettem(7,5kg-os hizassal) mikor orvosom mondta h minden rendben, de figyeljek egy kicsit a szenhidratokra. Innentől kezdve nem ettem feher kenyeret, péksüteményt. Csak egy fajta kenyeret ettem; 6,1% a szénhidrát tartalma.Aldiban, lidlben tescoban, metróban kapható. Kicsit drága,kb 250g 400-500 Ft. De megeri.

Innentől nem hiztam tovabb, sőt kevesebb kilóval jottem haza a szülés után a kórházból, mint amivel a terhességet kezdtem.(pedig makkegészséges 3930g/57cm-is babám született)

Ugyh nekem ez bevált, ezt tudom ajánlani :)

2015. márc. 30. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!