Nincs 12hetes vizsgálat? Az hogy lehet?
Létezik olyan, hogy valakit nem küldenek el 12hetes genetikai ultrahang vizsgálatra?
Ezt a vizsgálatot a 14. hétig lehet elvégezni, nem?
Tudtommal ez egy fontos vizsgálat, amit mindenkinél elvégeznek.
Világosítsatok fel ha valamit rosszul tudok!
Hát nálam ez úgy nézett ki, mint a 6. vagy 9. heti UH.
Ugyanaz a doki csinálta, ugyanúgy. Szóval ha nem tudom, hogy ez genetikai, akkor fel sem tűnik, hogy akkor mást is néz...
Egyáltalán nem voltál UH-n 12. héten?
1-es vagyok: azthiszem a 14. hétig lehet elvégezni ezt az ultrahangot, de tényleg nagyon fontos..
Nekem a védőnő az első találkozókor adott egy hosszú listát, amin rajta vannak a terhesség során kötelező szűrések, uh-k, laborok stb. nem kaptál ilyet?
Még csak 9hetes vagyok, de a doki jövőhónapra hívott vissza, pontosan 13+6 leszek amikor mennem kell.
Meg sem említették ezt a vizsgálatot.
A legelső vizsgálatkor egyáltalán nem volt szimpi a doki, mondtam is, hogy ha következő alkalommal is ilyen lesz, akkor dokit váltok. Második alkalommal, már rendesebb volt, de ugye nem szólt semmit a 12hetes vizsgálatról...
Úgy tűnik ebből mégiscsak doki váltás lesz.
Kétlem, hogy később fogant, a mérete alapján is 9hetes vagyok és a menstruáció alapján is.
Egyébként nem vagyok benne annyira biztos, hogy megcsinálja.
Figyelj!
Első vizsgálat (7hetes voltam)
Csinált egy hasi UH-t. Annyit mondott, hogy igen, terhes vagyok, jó helyen is van megtapadva. És mondom szívhang van? Azt ezzel a másikkal kell megvizsgálni, de azt most nem nézek.
Második vizsgálat (8+2hetes volta)
Csinált egy hüvelyi UH-t. Meghallgathattam a szívverését pár mp-ben, megmérte, hogy mekkora és kész! Ennyi volt a vizsgálat.
Nekem nem tűnnek elég alaposnak ezek a vizsgálatok...
Hol vagy külföldön?
Csak mert nem minden országban van 12 hetes genetikai uh. Van, ahol később csinálják!
Amúgy én is elmennék egy magán vizsgálatra a 12. héten, biztos, ami biztos.
Konkrétan Szlovákiában.
És van egy kismama ismerősöm, ő most 13hetes körül van, neki már megcsinálták ezt a vizsgálatot, pont ő nyitotta fel a szemem, hogy engem hogy-hogy nem hívtak vissza a 12. hét körül?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!