Ez a terhesség velejáróra vagy más bajom is lehet?
Eddig ráfogtam, azért van iszonyat hányingerem, mert terhes vagyok. Ma töltöm a 7. hetet, 2,5 hete hányingerem van, 1,5 hete EGÉSZ NAP tart ez az állapot, s 1 hete hányok is naponta 5-8 alkalommal.
Nem reggeli rosszullét, hanem folyamtos!!! A héten már nem dudtam dolgozni sem menni, mert annyira rosszul vagyok. Azt érzem, kiszakad a gyomrom. Nem használ, ha eszek kicsit, kipróbákltam a gyömbért, a kamillateát, szedem a Magne B6ot, de semmi. Ez iszonyatos :((( Teljesen el vagyok keseredve, hogy ezt nem bírom ki a 12. hétig vagy még tovább. Semmi nem marad meg bennem, semmilyen enni- vagy innivalót meg nem kívánok, csak erőltetem magamba, hogy ne száradjak ki.
Most is úgy émelygek, hogy az katasztrófa.
Normális ez az állapot? Vagy lehet vmi betegség, vírus is állhat a háttérben?
Első terhességemnél semmilyen elviselhetetlen tünetem nem volt.
Az orvos függő, hogy kinél mikor kell szólni. Én kifogtam egy kedves embert. 10 percig ecsetelte fennhangon, hogy mekkora hazug vagyok, mert olyan nincs, hogy én 1 hétig nem tudok enni, (mivel túlsúlyos vagyok, és nekem lételemem a zabálás), meg hányok, mikor megmért és kiderült mennyit fogytam 1 hét alatt csak sunyin bújt az asztal alá. (Többet nem mentem hozzá.)
25hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!