Mikortól válik "terhessé" a terhesség?
Első babával végig élveztem a terhességet, semmi bajom nem volt. Talán az utolsó pár nap már nehézkes volt, legalábbis kicsit már bálnának éreztem magam. De amúgy szuper terhességem volt.
Második babával most vagyok 33 hetes, és szétesnek a csontjaim. Komolyan nem tudom, hogy hogyan bírom még ki a maradék időt. Nagyon fáj a csípőm, nem tudok miatta aludni sem.
Úgyhogy vagy előjön, vagy nem az, hogy nehezebben viseled. Plusz ugye nem mindenki vizesedik (ez nálam sem jelentkezett), derekam sem fáj.
Nem vizesedtem, de az utolsó két hét istentelen volt. Egyszerűen a súly miatt. Alacsony vagyok, a baba átlag méret volt, de hozzám képest így is hatalmas volt a súly. Nyomta a medencémet, fájt a lábam. Mindezt úgy, hogy saját súlyra egyáltalán nem híztam, de a hasamban levő 8 kg-nyi cucc így is kikészített a végén.
Se ülve, se fekve, se állva nem volt kényelmes. Akkor már vágtam a centit, hogy legyen már vége mielőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!