Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól válik "terhessé" a...

Mikortól válik "terhessé" a terhesség?

Figyelt kérdés
22 hetes vagyok most és jelenleg nagyon jól érzem magam a bőrömben. A legtöbb esetben azonban az idő haladtával, a test folyamatos változása miatt egyre nehezebb lesz. Előjöhetnek problémák, mint pl. vizesedés, derékfájás, visszerek, a nagy pocak miatt már nehezen megy a mozgás, stb. egyszóval amikor már nem annyira élvezetes és könnyű állapot ez. Ezek a dolgok minden esetben velejárnak vagy van olyan, aki végig ugyanolyan energikus volt? Kb. mikortól lehet számítani az említett problémák (halmozott) megjelenésére?
2015. márc. 12. 09:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem kb. a 36. héttől vált nehézzé. Nagyon vizesedtem, nagy hasam volt (nagy gyerekkel), de annyira azért nem volt vészes.
2015. márc. 12. 09:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Én az utolsó percig élveztem. Soha nem éreztem tehernek.
2015. márc. 12. 09:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem baba függő is a dolog. Első gyereknél jól voltam végig a 38. Hétig dolgoztam. Most a másodikkal szenvedek mint a kutya, és még csak 13 hetes a kicsi. Remélem ez javulni fog idővel :)
2015. márc. 12. 09:46
 4/7 anonim ***** válasza:
kb. a 35-36. héttől. Augusztusi a pici, dögmeleg volt 2 éve igazán forró nyár, dagadt a bokám, nagy volt a hasam, 2 percenként pisilni jártam éjszaka is. Ráadásul ott volt a nagylány, akit el kellett látni, hulla fárasztó volt.
2015. márc. 12. 09:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Első babával végig élveztem a terhességet, semmi bajom nem volt. Talán az utolsó pár nap már nehézkes volt, legalábbis kicsit már bálnának éreztem magam. De amúgy szuper terhességem volt.

Második babával most vagyok 33 hetes, és szétesnek a csontjaim. Komolyan nem tudom, hogy hogyan bírom még ki a maradék időt. Nagyon fáj a csípőm, nem tudok miatta aludni sem.

Úgyhogy vagy előjön, vagy nem az, hogy nehezebben viseled. Plusz ugye nem mindenki vizesedik (ez nálam sem jelentkezett), derekam sem fáj.

2015. márc. 12. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem vizesedtem, de az utolsó két hét istentelen volt. Egyszerűen a súly miatt. Alacsony vagyok, a baba átlag méret volt, de hozzám képest így is hatalmas volt a súly. Nyomta a medencémet, fájt a lábam. Mindezt úgy, hogy saját súlyra egyáltalán nem híztam, de a hasamban levő 8 kg-nyi cucc így is kikészített a végén.

Se ülve, se fekve, se állva nem volt kényelmes. Akkor már vágtam a centit, hogy legyen már vége mielőbb.

2015. márc. 12. 11:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor még van pár hetem ezek szerint, míg bedurvulnak a dolgok :) Az utolsó pár hét meg már hamar elmegy és ott lesz a "kárpótlás" :)
2015. márc. 12. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!