Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Folyton tejterméket kívánok,...

Folyton tejterméket kívánok, és eszem, lehet valami káros hatása a jövőben a babára nézve?

Figyelt kérdés
Főleg tejet,tejfölt és túró rudit eszek.Rudit 2-3naponta,de a masik kettőt napi szinten.Néha érzem is,h nehezebben kapok levegőt a nyálkás lerakódások miatt,de elvonási tünetek vannak szinte nélküle..24hetes kismami
2008. aug. 25. 14:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia. Én úgy tudom,hogy ajánlott tejtermékeket enni, én is rengeteget joghurtot, sajtot, tejfölt eszem. Én nem hallottam még, hogy ez káros lenne. Minden jót! 26 hetes kismama.
2008. aug. 25. 14:46
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
2008. aug. 25. 14:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Szintén 26 hetes kimami vagyok,és szinte minden nap eszem tejes dolgokat!
2008. aug. 25. 14:49
 4/11 anonim ***** válasza:

Én is mindennap eszem sajtot, joghurtot, sőt a kakaót mostanába napi szinten kívánom, de a tejeskávét is, és a tejföllel is így vagyok pedig előtte nem volta oda érte. Mindegy mit eszek, iszok de tejterméknek legyen hozzá köze.:)

Ma pl képes voltam felkelni hajnali 5-kor hogy csináljak magamnak tejbegrízt!:) 7-kor meg indultam dolgozni, dehát ez ilyen.:)

A kérdésedre válaszolva, ez egyáltalán nem káros a babára nézve!! Sőt szerintem még jó is neki, hiszen amit te kívánsz az azért van, mert ő is azt szeretne "enni"!:)

Szóval ne fogd vissza magad!:)

További jó étvágyat!:)

Üdv.28 hetes kismami

2008. aug. 25. 14:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem szabad tulzasba vinni,pl en este egy litret ittam meg,reggel fel-egy liter kakaot,napkozben joghurt...ez volt negy eve.Azota meg eggyik naprol a masikra(kezdodott a kakaoval,hasmenes,a tejet meg kihanytam)es azota a tejtermeket semmilyen mennyisegben nem tudom megenni,inni.A kisbabak meg annyira is erzekenyek,nem hiaba nem szabad tehen tejet adni az elso perctol..Karos hatasa tehat csak akkor lehet ha tulzasba viszed.A tejfollel azert vigyazz mertekkel..mindent mertekkel..27 hetes kismama
2008. aug. 25. 15:00
 6/11 anonim ***** válasza:
58%

Nincs káros hatása a babára amíg a pocidban van!!!

Az más kérdés, hogy mikor megszületik nem szabad 1 évig tejet adni neki, de nem ez volt a kérdés!

2008. aug. 25. 15:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Bocs ha nem a kerdesre valaszoltam volna...En a velemenyem irtam le..mig a pociban van akkor ihatsz ehetsz barmit,barmennyit?En szerintem ha tul sokat fogyasztassz tejtermeket akkor lehet akar tejallergiaja is a babanak miutan megszuletik.En ezt hallottam,de egy doktor biztosan jobban tudja..
2008. aug. 25. 15:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Anyu puffad nagyon a tejtermékektől,de a húgommal mi gyermekkorunk óta rengeteget fogyasztunk.Köszönöm a válaszokat,probalok kevesebbet fogyasztani nehogy tényleg tejcukor érzékeny legyen a baba.
2008. aug. 25. 15:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy "rajtad keresztül" baja lenne a babának tőle. De gondolkodjunk logikusan.

Babának - anyatej, kistehénnek - boci tej, nem?

Elvileg nincs is szükségünk a tejtermékekre. Bár borzasztó finom, én is szeretem mindenféle formában!

2008. aug. 25. 17:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a terhességem alatt napi szinten megittam 1 liter tejet naponta, ha nem többet! Sajtot, joghurtot, sőt túrót ettem, amit soha nem ettem! Most van egy gyönyörű 3 hónapos lányom, aki NEM tejcukor érzékeny, fejlődik szépen!

Jó tej ívást, és remélem könnyű szülésed lesz!

Szia Andi

2008. aug. 25. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!