Folyton tejterméket kívánok, és eszem, lehet valami káros hatása a jövőben a babára nézve?

Én is mindennap eszem sajtot, joghurtot, sőt a kakaót mostanába napi szinten kívánom, de a tejeskávét is, és a tejföllel is így vagyok pedig előtte nem volta oda érte. Mindegy mit eszek, iszok de tejterméknek legyen hozzá köze.:)
Ma pl képes voltam felkelni hajnali 5-kor hogy csináljak magamnak tejbegrízt!:) 7-kor meg indultam dolgozni, dehát ez ilyen.:)
A kérdésedre válaszolva, ez egyáltalán nem káros a babára nézve!! Sőt szerintem még jó is neki, hiszen amit te kívánsz az azért van, mert ő is azt szeretne "enni"!:)
Szóval ne fogd vissza magad!:)
További jó étvágyat!:)
Üdv.28 hetes kismami

Nincs káros hatása a babára amíg a pocidban van!!!
Az más kérdés, hogy mikor megszületik nem szabad 1 évig tejet adni neki, de nem ez volt a kérdés!

Nem hiszem hogy "rajtad keresztül" baja lenne a babának tőle. De gondolkodjunk logikusan.
Babának - anyatej, kistehénnek - boci tej, nem?
Elvileg nincs is szükségünk a tejtermékekre. Bár borzasztó finom, én is szeretem mindenféle formában!

Én a terhességem alatt napi szinten megittam 1 liter tejet naponta, ha nem többet! Sajtot, joghurtot, sőt túrót ettem, amit soha nem ettem! Most van egy gyönyörű 3 hónapos lányom, aki NEM tejcukor érzékeny, fejlődik szépen!
Jó tej ívást, és remélem könnyű szülésed lesz!
Szia Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!