Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek kozeledik a...

Szerintetek kozeledik a szules? Mennyi lehet meg hatra?

Figyelt kérdés
37+3hetes vagyok es egesz nap kemenyedett a hasam apro gorcsokkel...eddig csak egyszer-egyszer!Faj nagyon a keresztcsontom es a derekam...valamint egyfolytaba olyan furcsa megjonerzesem van!Nyakdugom meg nem tavozott,mehnyak meg van rovidulve!
2015. márc. 10. 22:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Igen, kezdődik. Ha már elkezd minden 10 percenként fájni akkor ideje lenne kórházba menni.
2015. márc. 10. 22:57
 2/17 anonim ***** válasza:
Ne várd ki hogy távozzon a víz mert onnantól kezdődik az ordítás. 😊
2015. márc. 10. 23:00
 3/17 A kérdező kommentje:

Meg nem allt be 10-15percesekre

most meg csak ramtornek a fajasok idonkent,de egesz nap!

2015. márc. 10. 23:04
 4/17 anonim ***** válasza:
Én is így voltam. Én nem bírtam leülni csak járkáltam ossze vissza a házban. Aztán amikor tiz percenként fájt akkor mondta anyám hogy most van az idő hogy elmenjek a kórházba. Sok sikert kívánok ;)
2015. márc. 10. 23:07
 5/17 A kérdező kommentje:
Hat nekem ossze vissza vannak,nem szabalyos idokozonkent!Ez a megjonerzes zavart be nalam meg ez a derekfajdalom,kemenyedes!
2015. márc. 10. 23:09
 6/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az a fájdalom lesz az. Olyan mintha menstuacio kezdődne (azoknak akiknek szokott fájni).
2015. márc. 10. 23:11
 7/17 A kérdező kommentje:
Nekem sose faj!
2015. márc. 10. 23:19
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekem a szules elotti napon fajt igy, reggel elfolyt a magzatvizem. Majd irj, hogy mi tortent.
2015. márc. 10. 23:26
 9/17 anonim ***** válasza:
Kb. pont a 37. hétben jártam, amikor nekem is elkezdődtek a Tiédhez hasonló furcsa fájdogálások. Az nst az első perctől kezdve erős fájásokat mutatott, de én csak szúrkáknak, feszüléseknek éreztem őket. Minden nap meg voltam győződve, hogy szülünk. Aztán 8 nappal túlhordtam a kislányomat. Ráadásul indítani kellett. Nekem azt mondták a dokik/szülésznők, akik vizsgálgattak /mivel 1 héttel korábban befektettek a sűrű fájások miatt/, hogy tipikus jóslók, a gép mutatja, én pedig csak keményedésnek érzem. Szval ebből kiindulva még akár heteid is lehetnek. De kívánom a legjobbakat!
2015. márc. 11. 07:43
 10/17 anonim ***** válasza:
nekem 2 héttel előtte jöttek a görcsök,aztán előtte 2 nappal már derékfájós görcsök,1-2 óráig tartottak aztán elmúltak. mikor mentem vizsgálatra,modták,hogy rejtett vajúdás lehetett,nyitott bő két ujjnyira a méhszáj (azt mondták volt az egy szűkebb 3 is) úgyhogy inditottak.nálad is lehet,hogy megindul nemsokára,vagy pedig hasonló. de biztosan közeledik :-) ha erősődnek és sűrűsödnek a fájások,itt az idő
2015. márc. 11. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!