Miert kopnak le a baratnok ahogy kozeledik a szules idopontja?
Mert aki teherbe esik majd szül, az elvárja hogy onnantól mindenki őt hívja, keresse, de ő a világ minden kincséért fel sem venné a telefont.
Sem nekem, sem a többi barátnőmnek nem volt ebből gondunk, továbbra is KÖLCSÖNÖSEN kerestük egymást.
Gondolom megelégelték a kedves stílusodat.
Nekem a terhesség alatt vagy az volt a bajom, hogy állandóan hívtak, vagy az,hogy nem. Kismama hormonok:) Mivel nagyon túlhordtam, a legvégén inkább mindenkinek körbeszóltunk, hogy ha valami van, jelentkezünk, mert akkor már halálra idegesített a folytonos telefoncsörgés. Nekem kellett az utolsó pár napban a nyugalom, nem bántam, hogy nem keresnek.
Szerintem irigység is van a dologban. Amióta babás vagyok sokkal kevesebbet keres az, akivel eddig szoros volt a kapcsolat, de ő meg nem tud teherbe esni. Gondolom rosszul esik neki az, hogy én kisbabát várok, és ő meg nem!
Nekem meg az esik rosszul, hogy ő ilyen. :(
Úgy, hogy neki már van egy gyereke, és tisztában van azzal, hogy volt már egy vetélésem, ami miatt majdnem idegösszeomlást kaptam. :(
Furcsák az emberek.
Mert hiába hívnak el bulizni, vagy strandolni, vagy discoba, már nem mész el! Nem érdekli őket a baba, a terhesség, más életet élnek, amiben te már nem tudsz részt venni mint előtte!
Nálam is így volt, majd mikor már 2 éves lett a lányom, nem szoptattam, nem kellett neki külön koszt, a férjem is elboldogúlt vele, felkerestem a régi barátokat, elmentünk buliba, hétvégére, addig csak nagy ritkán beszéltünk, akkor
Is én hívtam őket!
Most már minden a régi, hívnak, mert nem
Mondok Nemet!
De viszont lettek a játszótérről új barátnők, akikkel lehetett babás programokat szervezni!
Szia!
Sajnos ez sokszor így van. Én minden barátomat keresem,de ők nem keresnek engem.Nem beszéltem nekik a terhes témákról,csak ha rákérdeztek,válaszoltam,és amíg még tudtam mentem velük mindenfele. Viszont kórházba kerültem és azóta,bár már hazajöttem,nem mehetek sehová. Hiába keresem a barátokat,ők nem keresnek,látogatni végképp nem jönnek át. Akkor voltam jó,mikor én mentem mindenkihez,be lehetett velem rúgni. Nekem is nagyon rosszul esik,különösen a "legjobb barátomtól"(fiú szóval nem lehet terhességi irigység) aki mindig számíthatott rám,a világ végére elmentem érte,de ő még a leveleimre se válaszol :( Ez van sajnos.
Pedig nem hisztiztem senkinek,nem beszéltem a babáról,csak ha kérdeztek,és még azért se szóltam,ha cigiztek mellettem vagy bármi más. Mégis. Remélem azért majd lesznek anyukák,akikkel tudok majd beszélgetni,mert így magányos vagyok nagyon.
31hkm
Engem se keresnek a régi "barátok" így terhesen, biztos már nem izgi hogy már nem lehet úgy bulizni, mint régen. Viszont tisztelet a kivételnek, ilyenkor mutatkozik meg, hogy ki az igaz barát. Szerencsére aki a legjobb barátnőm, az terhesség ellenére is érdeklődik felőlem, és eljön néha látogatóba, kár, hogy országhatárok választanak el bennünket egymástól.
33hkm
Mióta teherbe estem már én sem vagyok partyarc,más dolgok kerültek nálam előtérbe. Egy csomóan irigyek,sőt gyűlölnek,amiért nekem sikerült és nekik nem...
Sajnos ilyen világban élünk...
Én meg azt hittem egyedül vagyok ezzel. Én is ebben a szituban vagyok, mivel ha én nem hívom a barátnőimet ők fel nem vennék a telefont. Valóban irigység lehet a dologban. Másra igazából nem tudok én sem gondolni. :(
22hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!